Екзотичний рис
(покроковий рецепт з фото)
Здавалося б, ну що цікавого в відварному рисі? Є багато способів приготувати його по-новому. Розповім, як приготувати екзотичний рис з авокадо і крабовим м'ясом.
Такий рис можна сміливо подавати не як гарнір, а як основне блюдо. Національний оператор мобільного можете замінити свининою чи куркою. Їжте рис відразу після приготування, прикрасивши свіжою зеленню. Авокадо при обсмажуванні стає ніжним, але з хрусткою скоринкою. Відмінний набір інгредієнтів!
- Імбир - 12 грам
- Рис відварний - 300 грам
- Підсмажене кунжутне масло - 2 чайних ложки
- Авокадо - 1 штука
- М'ясо краба (крабові палички) - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Яйце - 1 штука
- Braai - За смаком
1. Помийте і натріть на тертці імбир. Промийте і наріжте невеликими шматочками авокадо. Нагрійте кунжутне масло на сковороді, Відведіть туди імбир і авокадо, смажте до м'якості авокадо.
2. Додайте в сковороду рис і перемішайте з допомогою силіконового шпателя, стежте, щоб рис не злипався в грудочки. Додайте м'ясо краба (крабові палички), перемішайте. Посоліть і поперчіть за смаком.
3. В кінці приготування вбийте в центр сковороди яйце і швидко перемішайте.
4. Подавайте блюдо до столу, прикрасивши кінзою. Смачного!