Рис з перепелиними яйцями
(покроковий рецепт з фото)
Несподіваний набір інгредієнтів і незвичайна подача виділяють гарнір з рису, перепелиних яєць і овочів на тлі інших. Вам сподобається, спробуйте приготувати рис з перепелиними яйцями у себе вдома.
Кожен раз, коли готую плов, я повністю поринаю в процес, і це настільки затягує, що емоції довго не залишають мене. І, звичайно ж. Я не перестаю експериментувати. Цей рецепт - теж мій вдалий експеримент, тому із задоволенням ділюся ним з вами. Приготуйте такий рис до сімейного обіду. Ваші рідні точно будуть в захваті!
- Перепелине яйце - 7 штук (відварне)
- Імбирно-часникова паста - 2 чайних ложки
- Цибуля - 1 штука
- Зелений чилі - 2 штуки
- Лимонний сік - 1 Чайна ложка
- Куркума - 1/4 чайних ложки
1. Обсмажте цибулю і чилі на сковороді до золотистої.
2. Додайте до цибулі имбирно-часникову пасту, лимонний сік, kurkumu, томатну пасту, сіль і перець за смаком.
3. Додайте відварені перепелині яйця в суміш цибулі.
4. Насипте рис в каструлю з цибулею.
5. Влийте кокосове молоко в рис.
6. Гасіть рис до тих пір, поки молоко не вбереться в нього.