Рецепт Рис з перепелиними яйцями фото

Рис з перепелиними яйцями
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Яйця , Крупи , Мал , Перепелині яйця
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5
Час приготування: 20 хв.

Несподіваний набір інгредієнтів і незвичайна подача виділяють гарнір з рису, перепелиних яєць і овочів на тлі інших. Вам сподобається, спробуйте приготувати рис з перепелиними яйцями у себе вдома.

Опис приготування:

Кожен раз, коли готую плов, я повністю поринаю в процес, і це настільки затягує, що емоції довго не залишають мене. І, звичайно ж. Я не перестаю експериментувати. Цей рецепт - теж мій вдалий експеримент, тому із задоволенням ділюся ним з вами. Приготуйте такий рис до сімейного обіду. Ваші рідні точно будуть в захваті!

  • Перепелине яйце - 7 штук (відварне)
  • Імбирно-часникова паста - 2 чайних ложки
  • Цибуля - 1 штука
  • Зелений чилі - 2 штуки
  • Лимонний сік - 1 Чайна ложка
  • Куркума - 1/4 чайних ложки
рис з перепелиними яйцями - фото крок 1
1. Обсмажте цибулю і чилі на сковороді до золотистої.
рис з перепелиними яйцями - фото крок 2
2. Додайте до цибулі имбирно-часникову пасту, лимонний сік, kurkumu, томатну пасту, сіль і перець за смаком.
рис з перепелиними яйцями - фото крок 3
3. Додайте відварені перепелині яйця в суміш цибулі.
рис з перепелиними яйцями - фото крок 4
4. Насипте рис в каструлю з цибулею.
рис з перепелиними яйцями - фото крок 5
5. Влийте кокосове молоко в рис.
рис з перепелиними яйцями - фото крок 6
6. Гасіть рис до тих пір, поки молоко не вбереться в нього.

Схожі рецепти