Рис з котлетами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас вже з'явилася мультиварка, то ви, напевно, в пошуках цікавих рецептів. Пропоную вашій увазі рецепт рису з котлетами в мультиварці - це простий варіант буденного обіду або вечері.
Мал з котлетами в мультиварці - це повноцінний обід або вечерю, приготований без зайвих зусиль і постійного стояння біля плити. З готового фаршу це блюдо можна приготувати ще швидше. Ароматне, ніжне і шалено смачна страва, яке точно варто спробувати.
- Фарш - 500 грам
- Мал - 250 грам
- Вода - 500 мілілітрів
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
- Томатний соус - 4-5 Ст. Ложок (або будь-який інший)
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Панірувальні сухарі - 100 грам
1. Рецепт приготування рису з котлетами в мультиварці слід почати з фаршу. М'ясо пропустити через м'ясорубку з цибулею і часником. Посолити і поперчити за смаком. Якщо ви використовуєте вже готовий фарш (або заморожені котлети), то з нього слід сформувати котлети, обваляти їх в панірувальних сухарях і відправити в чашу мультиварки з невеликою кількістю рослинного масла на режим "випічка" .
2. Через 20 хвилин котлети потрібно акуратно перевернути.
3. На даному етапі котлети необхідно залити соусом. Можна використовувати готовий соус або зробити його самостійно. Для томатного соусу слід обсмажити невелику подрібнену цибулину, трохи моркви, часнику і болгарського перцю. Додати очищені від шкірки помідори. Посолити і поперчити соус за смаком. Залишити нудитися на повільному вогні, поки соус не стане густим і повністю однорідним.
4. Котлети з соусом згасити ще хвилин 20 також на режимі "випічка" . Потім акуратно їх дістати з чаші. На дно мультиварки висипати рис. Залити його водою і приправити спеціями за смаком. Викласти зверху котлети і поставити все гаситися в режимі "плов" .
5. Почувши сигнал, рис з котлетами в мультиварці в домашніх умовах буде готовий. При подачі можна прикрасити блюдо свіжою зеленню. Ось так швидко і просто можна приготувати котлетки з гарніром.