Рибний суп з кетчупом «Maxeev'»
(покроковий рецепт з фото)
За що люблю цей суп? За пікантний смак! риба, томати, "махеев' кетчуп ", ароматні трави, селера - нагадують про літо і море, якого особливо чекаєш після новорічних свят))
Дрібно наріжте цибулю, часник і селера. Обсмажте в каструлі на вершковому маслі при невеликому вогні. Додайте чайну ложку насіння кропу і продовжуйте обсмажувати, поки овочі не стануть прозорими. Помідори очистіть від шкіри, поріжте і додайте в каструлю. За допомогою блендера подрібніть до однорідної густої консистенції. Поверніть суп на плиту, додайте сіль, перець, kurkumu, "махеев' кетчуп & Quot. Якщо суп дуже густий, можна додати води або рибний бульйон. Філе риби поріжте на невеликі шматочки, приправити сіллю, підкислити лимоном і покладіть в суп. Прогрівайте хвилин 15. Чи не кип'ятіть! Інакше втратите колір! Зніміть з вогню і дайте настоятися ще 5 хвилин. Подавайте до столу прикрасивши листочками чебрецю. Насолоджуйтесь! #Махеев'_чудеса_за_полчаса
- Тунець - 150 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Селера - 3-4 штук (стебла)
- Помідори - 3-4 штук
- Часник - 3-4 зубчиків
- Вершкове масло - 1 Чайна ложка
- Кетчуп "махеев'" - 2-3 Ст. Ложок
- Лимон - 1/2 штуки
- Спеції - за смаком Частин (куркума, сіль, чорний перець, лавровий лист)