Рецепт Рибний суп з кетчупом «Maxeev'» фото

Рибний суп з кетчупом «Maxeev'»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Тунець
Дієтичне харчування
На обід , На швидку руку
Супи
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

За що люблю цей суп? За пікантний смак! риба, томати, "Махеев' кетчуп & Quot; , ароматні трави, селера - нагадують про літо і море, якого особливо чекаєш після новорічних свят))

Опис приготування:

Дрібно наріжте цибулю, часник і селера. Обсмажте в каструлі на вершковому маслі при невеликому вогні. Додайте чайну ложку насіння кропу і продовжуйте обсмажувати, поки овочі не стануть прозорими. Помідори очистіть від шкіри, поріжте і додайте в каструлю. За допомогою блендера подрібніть до однорідної густої консистенції. Поверніть суп на плиту, додайте сіль, перець, kurkumu, "Махеев' кетчуп & Quot; . Якщо суп дуже густий, можна додати води або рибний бульйон. Філе риби поріжте на невеликі шматочки, приправити сіллю, підкислити лимоном і покладіть в суп. Прогрівайте хвилин 15. Чи не кип'ятіть! Інакше втратите колір! Зніміть з вогню і дайте настоятися ще 5 хвилин. Подавайте до столу прикрасивши листочками чебрецю. Насолоджуйтесь! #Махеев'_чудеса_за_полчаса

  • Тунець - 150 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Селера - 3-4 штук (стебла)
  • Помідори - 3-4 штук
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Вершкове масло - 1 Чайна ложка
  • Кетчуп "Махеев'" - 2-3 Ст. Ложок
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Спеції - за смаком Частин (куркума, сіль, чорний перець, лавровий лист)
Дрібно наріжте цибулю, часник і селера. Обсмажте в каструлі на вершковому маслі при невеликому вогні. Додайте чайну ложку насіння кропу і продовжуйте обсмажувати, поки овочі не стануть прозорими. Помідори очистіть від шкіри, поріжте і додайте в каструлю. За допомогою блендера подрібніть до однорідної густої консистенції. Поверніть суп на плиту, додайте сіль, перець, kurkumu, "Махеев' кетчуп & Quot; . Якщо суп дуже густий, можна додати води або рибний бульйон. Філе риби поріжте на невеликі шматочки, приправити сіллю, підкислити лимоном і покладіть в суп. Прогрівайте хвилин 15. Чи не кип'ятіть! Інакше втратите колір! Зніміть з вогню і дайте настоятися ще 5 хвилин. Подавайте до столу прикрасивши листочками чебрецю. Насолоджуйтесь! #Махеев'_чудеса_за_полчаса

Схожі рецепти