Гарячі бутерброди з беконом і гірчицею «Maxeev »»
(покроковий рецепт з фото)
Гарячі бутерброди завжди мають успіх як у господинь, так і на святковому столі. Наш стіл завжди має в арсеналі кілька варіантів. Але швидше за все розходяться з беконом і гірчицею "махеев'" .
Бутерброди краще робити безпосередньо перед застіллям, саме коли вони гарячі розкривається їх пікантність, адже гірчиця "махеев'" має справжній, російська, пекучий смак. Ось такі от # Махеев'_чудеса_за_полчаса!
- Хліб - 4 скибочки (житній)
- Бекон - 8 скибочок (нарізка)
- Гірчичний - 2 чайних ложки
- Сир - 4 скибочки (твердих сортів)
- Кріп - За смаком (для оформлення)
Скибочки хліба розрізати навпіл. Необхідні шматочки невеликого розміру.
Увімкніть духовку на 200 градусів.
Увімкніть духовку на 200 градусів.
Шматочки хліба змастіть гірчицею "махеев'" . Кількість визначте на свій смак.
Сир розкладіть на хліб змащений гірчицею.