Риба з лимоном в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Один з найпростіших варіантів приготування риби - це запекти її з лимоном. Тоді філе буде соковитим, а його смак насиченим, але ненав'язливим. А якщо ще додати трав, то аромат буде приголомшливим!
Для вас я підготувала рецепт, в якому описано, як приготувати рибу з лимоном у духовці. У мене вибір припав на форель. Мінімум інгредієнтів в складі дадуть максимум смаку. Я б не порадила додавати щось ще. На гарнір підійдуть звичайний рис або асорті з легких овочів. Також можна подати вершковий соус.
- Форель - 2 штуки
- Лимон - 2 штуки
- Петрушка - 1/3 пучка
- Кріп - 1/3 пучка
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Рибу промийте. Видаліть кістки, розрізавши рибу наполовину. Приберіть все зайве всередині.
Промажьте форель сіллю і перцем. У центр покладіть часточки лимона.
Промийте зелень. Розподіліть її по двом тушкам, ulozhiv лимон.
Форель закрийте. Зверху збризніть її маслом. Покладіть часточки лимона. Перекладіть рибу на пергамент в листі.
Запікайте форель при 180 градусах в духовці протягом 15 хвилин. Залиште після цього її в теплій духовці на пару хвилин. Смачного!