Риба, смажена по-східному
(покроковий рецепт з фото)
З яким смаком у вас асоціюється східна кухня? Пряний і злегка гострий, з солодкими нотками. У такому стилі можна зробити різні страви, взявши за основу м'ясо, рибу або курку. Буде дуже смачно!
Подавайте разом з цим варіантом рис або печені овочі. Також не забудьте соєвий соус. Але для початку прочитайте про те, як приготувати рибу, смажену по-східному. Для досягнення оптимального смаку її буде необхідно замаринувати. В якості основи підійде біле філе з невеликою кількістю кісток.
- Минтай - 800 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Кунжут - 2-3 Ст. Ложок
- Борошно пшеничне - 4-5 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Соєвий соус - За смаком
Для початку обробіть рибу, видаливши всі кістки і плівки. Потім наріжте її на невеликі рівні шматочки.
Потім до минтай в глибокий посуд влийте масло (2 ст. Ложки) і соєвий соус (за смаком). Додайте кунжут. Все перемішайте. Залиште рибу маринуватися в холодильнику на 30 хвилин.
В цей час почистіть і наріжте цибулю четвертькольцами.
У сковороді розігрійте масло. Рибу обваляйте в борошні. Обсмажте шматочки з усіх боків до золотистого кольору в олії. В кінці додайте цибулю.
Щоб все приготувалося правильно, обсмажуйте рибу з цибулею порціями. Блюдо готово! Смачного!