Рецепт Риба, смажена по-східному фото

Риба, смажена по-східному
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Минтай
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 50 хв.

З яким смаком у вас асоціюється східна кухня? Пряний і злегка гострий, з солодкими нотками. У такому стилі можна зробити різні страви, взявши за основу м'ясо, рибу або курку. Буде дуже смачно!

Опис приготування:

Подавайте разом з цим варіантом рис або печені овочі. Також не забудьте соєвий соус. Але для початку прочитайте про те, як приготувати рибу, смажену по-східному. Для досягнення оптимального смаку її буде необхідно замаринувати. В якості основи підійде біле філе з невеликою кількістю кісток.

  • Минтай - 800 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Кунжут - 2-3 Ст. Ложок
  • Борошно пшеничне - 4-5 Ст. Ложок
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - За смаком
риба, смажена по-східному - фото крок 1
Для початку обробіть рибу, видаливши всі кістки і плівки. Потім наріжте її на невеликі рівні шматочки.
риба, смажена по-східному - фото крок 2
Потім до минтай в глибокий посуд влийте масло (2 ст. Ложки) і соєвий соус (за смаком). Додайте кунжут. Все перемішайте. Залиште рибу маринуватися в холодильнику на 30 хвилин.
риба, смажена по-східному - фото крок 3
В цей час почистіть і наріжте цибулю четвертькольцами.
риба, смажена по-східному - фото крок 4
У сковороді розігрійте масло. Рибу обваляйте в борошні. Обсмажте шматочки з усіх боків до золотистого кольору в олії. В кінці додайте цибулю.
риба, смажена по-східному - фото крок 5
Щоб все приготувалося правильно, обсмажуйте рибу з цибулею порціями. Блюдо готово! Смачного!

Схожі рецепти