Рецепт Риба, смажена по-російськи фото

Риба, смажена по-російськи
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Картопля , Скумбрія
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви в паніровці
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 55 хв.

Риба і картопля - це поєднання знайоме нам з дитинства. І, здавалося б, ми стільки раз їх готували, яке блюдо можна ще з них зробити? варіантів багато. Давайте приготуємо рибу, смажену по-російськи.

Опис приготування:

Пропоную вам дізнатися про те, як приготувати рибу, смажену по-російськи. Філе добре для початку замаринувати, а потім обваляти в борошні. Найкраще для цього підійде минтай або скумбрія, але пробувати щось інше не забороняється. Також подумайте про соусі, який може бути з часником і сметаною.

  • Минтай - 1200 грам (філе)
  • Ріпчаста цибуля - 600 грам
  • Борошно пшеничне - 100 грам
  • Рослинна олія - 150 мілілітрів
  • Картопля - 6 штук
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
риба, смажена по-російськи - фото крок 1
З риби видаліть кістки, плавники і хвіст. Наріжте її середніми шматочками.
риба, смажена по-російськи - фото крок 2
Потім до минтай додайте сіль і перець. Все перемішайте. Залиште рибу маринуватися на 10 хвилин.
риба, смажена по-російськи - фото крок 3
Після цього обваляйте шматочки в борошні.
риба, смажена по-російськи - фото крок 4
І відразу ж обсмажте минтая в розігрітій олії до золотистої скоринки з усіх боків. Потім відправте її в духовку на 10 хвилин при 180 градусах.
риба, смажена по-російськи - фото крок 5
В цей час наріжте цибулю півкільцями і посоліть його.
риба, смажена по-російськи - фото крок 6
Додайте до нього трохи борошна, а потім обсмажте до золотистої скоринки в маслі.
риба, смажена по-російськи - фото крок 7
Картоплю відварити в мундирі. Далі почистіть його і наріжте великими гуртками, а потім обсмажте до скориночки. Подавайте рибу разом з цибулею і картоплею. Смачного!

Схожі рецепти