Риба, смажена по-російськи
(покроковий рецепт з фото)
Риба і картопля - це поєднання знайоме нам з дитинства. І, здавалося б, ми стільки раз їх готували, яке блюдо можна ще з них зробити? варіантів багато. Давайте приготуємо рибу, смажену по-російськи.
Пропоную вам дізнатися про те, як приготувати рибу, смажену по-російськи. Філе добре для початку замаринувати, а потім обваляти в борошні. Найкраще для цього підійде минтай або скумбрія, але пробувати щось інше не забороняється. Також подумайте про соусі, який може бути з часником і сметаною.
- Минтай - 1200 грам (філе)
- Ріпчаста цибуля - 600 грам
- Борошно пшеничне - 100 грам
- Рослинна олія - 150 мілілітрів
- Картопля - 6 штук
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
З риби видаліть кістки, плавники і хвіст. Наріжте її середніми шматочками.
Потім до минтай додайте сіль і перець. Все перемішайте. Залиште рибу маринуватися на 10 хвилин.
Після цього обваляйте шматочки в борошні.
І відразу ж обсмажте минтая в розігрітій олії до золотистої скоринки з усіх боків. Потім відправте її в духовку на 10 хвилин при 180 градусах.
В цей час наріжте цибулю півкільцями і посоліть його.
Додайте до нього трохи борошна, а потім обсмажте до золотистої скоринки в маслі.
Картоплю відварити в мундирі. Далі почистіть його і наріжте великими гуртками, а потім обсмажте до скориночки. Подавайте рибу разом з цибулею і картоплею. Смачного!