Рецепт Риба сиг в духовці фото

Риба сиг в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Японська кухня
Риба та морепродукти , Гриби
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , Корисний обід , Легка вечеря
Гарячі страви , Страви цілком
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

На моєму столі знову моя улюблена риба, на цей раз - запечена в духовці. І, звичайно ж, я ділюся з вами рецептом, як приготувати рибу сиг в духовці. А приправи до риби вибирайте на свій смак.

Опис приготування:

Сиг - родич лосося, але м'ясо у нього біле і ніжне, тому таку рибу краще запікати або смажити, але не варити. Ця риба жирна і корисна, тому готуйте страви з сига, це смачно!

  • Сиг свіжий - 2 штуки
  • Хліб сухий - 1 скибочку
  • Лимонний сік - 30 грам
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Сіль велика - 1 Ст. Ложка
  • Приправи для риби - 1 Ст. Ложка
1
Свіжу рибу почистіть, промийте під проточною холодною водою і натріть крупною сіллю.
2
Скибочку сухого хліба подрібніть вручну або блендером до великої крихти.
3
Покладіть рибу в форму для запікання, посипте сухарями і розкладіть гриби.
4
Посипте приправами, полийте лимонним соком і соєвим соусом.
5
Запікайте рибу 15-20 хвилин в гарячій духовці при температурі 175 градусів.
6
Подайте рибу гарячої, прикрасивши свіжою зеленню і скибочками лимона. Смачного!

Схожі рецепти