Риба сиг в духовці
(покроковий рецепт з фото)
На моєму столі знову моя улюблена риба, на цей раз - запечена в духовці. І, звичайно ж, я ділюся з вами рецептом, як приготувати рибу сиг в духовці. А приправи до риби вибирайте на свій смак.
Сиг - родич лосося, але м'ясо у нього біле і ніжне, тому таку рибу краще запікати або смажити, але не варити. Ця риба жирна і корисна, тому готуйте страви з сига, це смачно!
- Сиг свіжий - 2 штуки
- Хліб сухий - 1 скибочку
- Лимонний сік - 30 грам
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Сіль велика - 1 Ст. Ложка
- Приправи для риби - 1 Ст. Ложка
1
Свіжу рибу почистіть, промийте під проточною холодною водою і натріть крупною сіллю.
2
Скибочку сухого хліба подрібніть вручну або блендером до великої крихти.
3
Покладіть рибу в форму для запікання, посипте сухарями і розкладіть гриби.
4
Посипте приправами, полийте лимонним соком і соєвим соусом.
5
Запікайте рибу 15-20 хвилин в гарячій духовці при температурі 175 градусів.
6
Подайте рибу гарячої, прикрасивши свіжою зеленню і скибочками лимона. Смачного!