Риба-ось-чіпи
(покроковий рецепт з фото)
Англійська кухня - це складні і ситні, в основному, м'ясні страви. Але є винятки. В останні роки по всьому світу стало популярно одне блюдо вуличної кухні. Ви повинні його спробувати будинку!
Отже, ви готові дізнатися про те, як приготувати фіш-енд-чіпс? Або по-іншому риба в паніровці з хрусткою картоплею. Страва подається в барах під пиво, але воно досить ситне, тому може стати повноцінним обідом або вечерею. Додайте до цих продуктів вершковий соус з часником і горошок. Буде дуже смачно!
- Борошно пшеничне - 100 грам
- Яйце - 2 штуки
- Картопля - 2 штуки
- Гарячкові файл - 2 штуки
- Каперсами - 2 Ст. Ложки
- Солодовий оцет - 50 мілілітрів
- Огірок солоний - 1 штука
- Оцет з шампанського - 1 Ст. Ложка
- Кукурудзяні пластівці - 300 грам
- Лимон - 1 штука
- Дижонская гірчиця - 2 Ст. Ложки
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Майонез - 150 грам
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Очищений і промитий картоплю наріжте довгими скибочками. Потім викладіть їх в воду, щоб пішов крохмаль.
Потім відправте висушений картоплю на деко. Додайте сіль, масло і перець. Запікайте картоплю при 200 градусах близько 30 хвилин.
В цей час дрібно порубати огірок до каперсами.
Потім змішайте овочі з майонезом, гірчицею і оцтом із шампанського. Соус готовий!
Тепер займіться рибою. У мисці перемішайте пластівці з паприкою, сіллю і перцем. Філе умочіть в борошні, потім в збитих яйцях, і, нарешті, в приготовленої паніровці.
Рибу запікайте на сковороді в розігрітій олії протягом 15 хвилин.
Подавайте фіш-енд-чіпс з приготовленим соусом, оцтом і часточками лимона. Смачного!