Рецепт Remoxon фото

Remoxon
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Овочі , Риба та морепродукти
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 3
Час приготування: 40 хв.

Вашій увазі простий рецепт приготування ремохона - дуже насиченого і поживного іспанського салату, який прекрасно підходить для вечері або обіду!

Опис приготування:

Картопляні салати завжди користувалися успіхом у нас в родині. Цей рецепт іспанського салату мені підказала подруга, з тих пір він і прижився. Це одне з тих холодних страв, які виручають влітку: готується він просто, ситний виходить і зберігати в холодильнику його можна досить довго. Для приготування ремохона Вам знадобиться дві невеликі банки тунця у власному соку. Виходить це близько 300 грам. Дивимося рецепт.

  • Картопля - 2 штуки
  • Помідори - 2 штуки
  • Цибулина - 1 штука
  • Зелений перець - 1 штука
  • Червоний перець - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Тунець - 200-300 грам
  • Оливкова олія - 0, 5 склянки
  • Оцет - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Яйця - 3 штуки
Remoxon - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
Remoxon - фото крок 2
Для початку відваріть картоплю. Раджу використовувати молодий - швидше і смачніше буде.
Remoxon - фото крок 3
Тим часом все овочі подрібніть. Різати можна і кубиками, і соломкою, як вам завгодно.
Remoxon - фото крок 4
Також відваріть яйця. Картоплі даємо охолонути.
Remoxon - фото крок 5
Чистимо картоплю в мундирах і ріжемо кубиками.
Remoxon - фото крок 6
Подрібнюємо яйця, відкриваємо тунець, при необхідності мнем виделкою. Змішуємо з картоплею і овочами. Zapravlâem смак, маслом гарненько, щоб просочилося все, солимо і перчимо.
Remoxon - фото крок 7
Відправляємо в холодильник, щоб салат як слід просочився і охолов. Ось і готовий наш ремохон!
Подавати можна з гарніром і без, просто прикрасивши зеленню. Смачного!

Схожі рецепти