Remoxon
(покроковий рецепт з фото)
Вашій увазі простий рецепт приготування ремохона - дуже насиченого і поживного іспанського салату, який прекрасно підходить для вечері або обіду!
Картопляні салати завжди користувалися успіхом у нас в родині. Цей рецепт іспанського салату мені підказала подруга, з тих пір він і прижився. Це одне з тих холодних страв, які виручають влітку: готується він просто, ситний виходить і зберігати в холодильнику його можна досить довго. Для приготування ремохона Вам знадобиться дві невеликі банки тунця у власному соку. Виходить це близько 300 грам. Дивимося рецепт.
- Картопля - 2 штуки
- Помідори - 2 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Зелений перець - 1 штука
- Червоний перець - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Тунець - 200-300 грам
- Оливкова олія - 0, 5 склянки
- Оцет - За смаком
- Сіль - За смаком
- Яйця - 3 штуки
Підготуйте інгредієнти.
Для початку відваріть картоплю. Раджу використовувати молодий - швидше і смачніше буде.
Тим часом все овочі подрібніть. Різати можна і кубиками, і соломкою, як вам завгодно.
Також відваріть яйця. Картоплі даємо охолонути.
Чистимо картоплю в мундирах і ріжемо кубиками.
Подрібнюємо яйця, відкриваємо тунець, при необхідності мнем виделкою. Змішуємо з картоплею і овочами. Zapravlâem смак, маслом гарненько, щоб просочилося все, солимо і перчимо.
Відправляємо в холодильник, щоб салат як слід просочився і охолов. Ось і готовий наш ремохон!
Подавати можна з гарніром і без, просто прикрасивши зеленню. Смачного!
Подавати можна з гарніром і без, просто прикрасивши зеленню. Смачного!