Рецепт Рецепт супу чилі фото

Рецепт супу чилі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Вашій увазі представляю простий рецепт супу чилі в домашніх умовах! Я його для себе відкрила в одному мексиканському ресторані, тепер часто готую вдома. Смачно, ситно і дуже пікантно, рекомендую!

Опис приготування:

Впевнена, вам такий рецепт сподобається так само сильно, як і мені! Я була вражена тим, як неймовірно гострий смак через зеленого перцю чилі пом'якшується і починає грати в комбінації з сиром і сметаною! Спробуйте, вам сподобається! А тепер розповім, як приготувати рецепт супу чилі в домашніх умовах!

  • Квасоля червона - 200 грам
  • Квасоля фіолетова - 250 грам
  • Вода - 8 склянок
  • Томати - 3 штуки
  • Цибуля - 0.5 штуки
  • Морква - 0.5 штуки
  • Перець зелений пекучий - 1 штука
  • Спеції - За смаком
  • Крем - 1 За смаком
  • Сир тертий - 1 За смаком
  • Бульйон м'ясний - 0.5 склянки (якомога більше, якнайменше, можна не додавати, це до смаку )
рецепт супу чилі - фото крок 1
1. Добре перебираємо квасоля, складаємо її в глибоку каструлю або сотейник з товстими стінками. Туди ж - подрібнені цибулю, томати і морквину.
рецепт супу чилі - фото крок 2
2. Туди ж додамо перець, нарізаний шматочками, і заливаємо водою і бульйоном. Варимо на середньому вогні 2.5 годину. Через дві години додамо тертий сир, сметану і спеції за смаком, на маленькому вогні продовжимо варити ще півгодини.
рецепт супу чилі - фото крок 3
3. Тепер всі інгредієнти за допомогою блендера або міксера перетираємо в пюре, повертаємо на вогонь і ще раз доводимо до кипіння.
рецепт супу чилі - фото крок 4
4. От і все! Приємного вам апетиту, блюдо готово!

Схожі рецепти