Рецепт супу чилі
(покроковий рецепт з фото)
Вашій увазі представляю простий рецепт супу чилі в домашніх умовах! Я його для себе відкрила в одному мексиканському ресторані, тепер часто готую вдома. Смачно, ситно і дуже пікантно, рекомендую!
Впевнена, вам такий рецепт сподобається так само сильно, як і мені! Я була вражена тим, як неймовірно гострий смак через зеленого перцю чилі пом'якшується і починає грати в комбінації з сиром і сметаною! Спробуйте, вам сподобається! А тепер розповім, як приготувати рецепт супу чилі в домашніх умовах!
- Квасоля червона - 200 грам
- Квасоля фіолетова - 250 грам
- Вода - 8 склянок
- Томати - 3 штуки
- Цибуля - 0.5 штуки
- Морква - 0.5 штуки
- Перець зелений пекучий - 1 штука
- Спеції - За смаком
- Крем - 1 За смаком
- Сир тертий - 1 За смаком
- Бульйон м'ясний - 0.5 склянки (якомога більше, якнайменше, можна не додавати, це до смаку )

1. Добре перебираємо квасоля, складаємо її в глибоку каструлю або сотейник з товстими стінками. Туди ж - подрібнені цибулю, томати і морквину.

2. Туди ж додамо перець, нарізаний шматочками, і заливаємо водою і бульйоном. Варимо на середньому вогні 2.5 годину. Через дві години додамо тертий сир, сметану і спеції за смаком, на маленькому вогні продовжимо варити ще півгодини.

3. Тепер всі інгредієнти за допомогою блендера або міксера перетираємо в пюре, повертаємо на вогонь і ще раз доводимо до кипіння.

4. От і все! Приємного вам апетиту, блюдо готово!