Реберця в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування реберець в наваристому томатному соусі.
Цей рецепт реберець в томатному соусі дуже простий. Блюдо виходить дуже смачним і красивим. Спробуйте приготувати реберця на обід і надалі вам захочеться готувати їх знову і знову.
- Яловичі ребра - 8 штук (короткі)
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - - За смаком
- Часник - 4 зубчики
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Середня цибулина - 1 Ст. Ложка (нарізати кубиками)
- Вино - 1 Склянка (червоне або біле)
- Помідори - 800 грам
- Томатний соус - 400 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Чебрець - 1/4 чайних ложки
- Макаронні вироби - 450 грам
- Тертий сир пармезан - - За смаком
- Свіжа петрушка - - За смаком (дрібно порубати)
Порубати реберця на невеликі шматочки (якщо ви не купили відразу порубані).
Посипати їх сіллю і перцем.
В емальованому утятніце розігрійте масло каноли.
Обсмажте реберця до коричневого кольору.
Обсмажуйте приблизно по 1.5-2 хвилини з кожного боку.
Видалити обсмажені реберця …
Потім, дуже акуратно, злийте надлишки масла в жаростійкий контейнер.
Помістіть в утятницу цибулю і часник, гарненько перемішайте і готуйте близько хвилини.
Влийте томатний соус (можна використовувати любий види томатів: подрібнені, нарізані кубиками, тушковані, цілі, соуси і т.Д.).
Потім додайте сіль, перець, цукор, мелений тмин, і червоний перець. Перемішайте все разом …
Помістіть реберця назад в утятницу. Накрийте кришкою і помістіть в розігріту до 135 ° С духовку. Готуйте протягом 3.5-4 годин.
Коли все готово, потрібно видалити жир. Для цього помістіть утятницу в холодильник на кілька годин або на ніч, коли все буде дуже холодним…
…жир дуже легко видаляється. Потім просто, поставте на плиту і розігрійте.
Поки реберця розігріваються відваріть макарони як зазначено на упаковці.
Покладіть порцію макаронів на блюдо і полийте соусом з качатницю зверху.
Покладіть поверх соусу реберця.
Подайте на стіл і посипте тертим сиром пармезан.
І злегка прикрасьте петрушкою. Смачного.