Рецепт Реберця в томатному соусі фото

Реберця в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо, Субпродукти, Яловичина, Реберця
Вегетаріанське харчування
На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Рецепт приготування реберець в наваристому томатному соусі.

Цей рецепт реберець в томатному соусі дуже простий. Блюдо виходить дуже смачним і красивим. Спробуйте приготувати реберця на обід і надалі вам захочеться готувати їх знову і знову.

  • Яловичі ребра - 8 штук (короткі)
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - - За смаком
  • Часник - 4 зубчики
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Середня цибулина - 1 Ст. Ложка (нарізати кубиками)
  • Вино - 1 Склянка (червоне або біле)
  • Помідори - 800 грам
  • Томатний соус - 400 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Чебрець - 1/4 чайних ложки
  • Макаронні вироби - 450 грам
  • Тертий сир пармезан - - За смаком
  • Свіжа петрушка - - За смаком (дрібно порубати)
реберця в томатному соусі - фото крок 1
Порубати реберця на невеликі шматочки (якщо ви не купили відразу порубані).
реберця в томатному соусі - фото крок 2
Посипати їх сіллю і перцем.
реберця в томатному соусі - фото крок 3
В емальованому утятніце розігрійте масло каноли.
реберця в томатному соусі - фото крок 4
Обсмажте реберця до коричневого кольору.
реберця в томатному соусі - фото крок 5
Обсмажуйте приблизно по 1.5-2 хвилини з кожного боку.
реберця в томатному соусі - фото крок 6
Видалити обсмажені реберця …
реберця в томатному соусі - фото крок 7
Потім, дуже акуратно, злийте надлишки масла в жаростійкий контейнер.
реберця в томатному соусі - фото крок 8
Помістіть в утятницу цибулю і часник, гарненько перемішайте і готуйте близько хвилини.
реберця в томатному соусі - фото крок 9
Влийте томатний соус (можна використовувати любий види томатів: подрібнені, нарізані кубиками, тушковані, цілі, соуси і т.Д.).
реберця в томатному соусі - фото крок 10
Потім додайте сіль, перець, цукор, мелений тмин, і червоний перець. Перемішайте все разом …
реберця в томатному соусі - фото крок 11
Помістіть реберця назад в утятницу. Накрийте кришкою і помістіть в розігріту до 135 ° С духовку. Готуйте протягом 3.5-4 годин.
реберця в томатному соусі - фото крок 12
Коли все готово, потрібно видалити жир. Для цього помістіть утятницу в холодильник на кілька годин або на ніч, коли все буде дуже холодним…
реберця в томатному соусі - фото крок 13
…жир дуже легко видаляється. Потім просто, поставте на плиту і розігрійте.
реберця в томатному соусі - фото крок 14
Поки реберця розігріваються відваріть макарони як зазначено на упаковці.
реберця в томатному соусі - фото крок 15
Покладіть порцію макаронів на блюдо і полийте соусом з качатницю зверху.
реберця в томатному соусі - фото крок 16
Покладіть поверх соусу реберця.
реберця в томатному соусі - фото крок 17
Подайте на стіл і посипте тертим сиром пармезан.
реберця в томатному соусі - фото крок 18
І злегка прикрасьте петрушкою. Смачного.

Схожі рецепти