Реберця в соусі в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Супер смачні реберця в соусі в мультиварці готуються дуже просто і з задоволенням. Реберця прекрасно підходять до пива і можуть стати хітом дружньої вечірки. Цей рецепт дав мені хороший друг.
Реберця в соусі в мультиварці можна приготувати досить швидко, якщо буде режим високого тиску! Реберця в соусі можна готувати на грилі або в духовці. Все одно вийде смачно! Подавайте реберця в соусі в мультиварці з овочами. Найбільше мені подобається готувати їх на природі. М'ясо потрібно з вечора замаринувати, а вже у великій компанії обов'язково хтось знайдеться, щоб віртуозно його підсмажити! Успіхів і приємного апетиту!
- Паприка - 3 Ст. Ложки
- Чилі - 2 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець - 2 чайних ложки
- Свинячі реберця - 900 грам
- Перець кайенский - 1/4 чайних ложки
- Цибуля - 2 штуки (соус)
- Вода - 2 склянки (мультиварки, для соусу)
- Кетчуп - 1 Склянка (соус)
- Качка або мідь - 1/4 склянки (соус)
- Оцет яблучний - 2 Ст. Ложки (соус)
- Гірчиця дижонская - 2 Ст. Ложки (соус)
- Часник - 2 Ст. Ложки (соус)
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка (соус)
Ребра очистити від плівки.
Ребра засипте спеціями.
Реберця складіть в пакет і залиште в холодильнику на ніч.
Цибуля складіть в чашу мультиварки.
Зробити соус з усіх інгредієнтів, крім цибулі.
Влити соус в мультиварку.
Покласти ребра в мультиварку.