Пюре з гарбуза і брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите здорове харчування і цінуєте смачні цікаві страви, тоді бігом готувати пюре з гарбуза і брокколі! Запишіть рецепт - і готуйте смачні корисні страви для всієї родини!
Пюре з броколі та гарбуза виходить ніжним, злегка солодким і зі специфічним ароматом. Якщо домашні ваші не особливо звикли до запаху брокколі, покладіть його трохи менше, ніж гарбуза. Також, щоб приготувати пюре з гарбуза і брокколі, ви можете додати трохи курячого філе або лосося на вибір. Тоді пюре буде більш ситним і поживним. Я вирішила додати лосося.
- Брокколі - 150 грам
- Гарбуз - 250 грам
- Молоко - 150 мілілітрів
- Масло оливкове - 1-2 Ст. Ложок
- Сік лимона - За смаком
- Спеції - За смаком
- Сир тертий - 50 грам
- Лосось - За смаком
Брокколі промийте і поріжте дрібно, гарбуз і лосось поріжте кубиками.
У глибоку каструлю налийте оливкова олія, викладіть броколі, гарбуз і лосось, обсмажте пару хвилин, щоб інгредієнти тільки злегка подрумянились.
Потім додайте молоко і варіть хвилин 15-20 (може, і менше), головне, щоб лосось приготувався, а овочі стали м'якими.
Потім додайте молоко і варіть хвилин 15-20 (може, і менше), головне, щоб лосось приготувався, а овочі стали м'якими.
Потім пюріруйте відварені овочі і лосось в блендері (молоко теж в пюре). Додайте спеції за смаком, сир тертий, лимонний сік, якщо хочете.
Готове пюре з брокколі і гарбуза можете зробити і більш рідким, додавши ще трохи молока.
Подавайте з сухариками домашніми. Смачного!
Подавайте з сухариками домашніми. Смачного!