Суп-пюре з гарбуза і брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Зима - час лютих холодів. Яка холодна видалася весна, і як же не вистачає вітамінів! Що може бути краще гарячого супу, Котрий, до того ж, не зашкодить вашій фігурі? дивіться рецепт!
Як приготувати суп-пюре з гарбуза і брокколі, такий вишуканий і зігріваючий! У моєму рецепті дані докладні кроки та описані всі секретні інгредієнти! пробуйте, і у вас все вийде!
- Часник - 4 зубчики
- Базилік - 1 Ст. Ложка
- Насіння кропу - 1/2 Ст. Ложки
- Мелений перець - 1/2 Ст. Ложки
- Koriandr / Кінсі - 2 пучка (щедре кількість)
- Мигдалеве борошно - 3 Ст. Ложки
- Суміш лободи і насіння льону - 2 Ст. Ложки
- Кедрові горішки - 1 Ст. Ложка
Насамперед як слід промийте всі необхідні овочі. Потім обсушити гарбуз і картопля очистіть від шкірки і наріжте кубиками, а брокколі розберіть на суцвіття.
Лук наріжте скибочками (півкільцями), підготуйте інші інгредієнти. Петрушку як слід промийте та висушіть, а часник очистіть від лушпиння.
Змішайте всі інгредієнти. Я варю в скороварці під тиском до трьох свистків. Вимкніть. Нехай постоїть і в повному обсязі, але охолоне. Якщо готувати в звичайній каструлі, тоді варіть просто до готовності всіх інгредієнтів.
Тепер перелийте суп в блендер, щоб потім його подрібнити. Якщо у вас погружной блендер, суп нікуди переливати не потрібно (хоча це залежить тільки від вашого бажання). Додайте сухі інгредієнти - мигдалеву борошно і прянощі.
Якщо суп здався вам занадто густим, додайте мигдальне молоко до потрібної консистенції.
Перелийте суп в каструлю, прогрійте до закипання. Довести до смаку.
Подавайте з подрібненими кедровими горіхами.
Смачного!