Пряний суп з яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Тонкий і пікантний смак відрізняє цей суп від багатьох інших. Готується він на основі яловичини з додаванням спецій, помідора, часнику, імбиру і соєвого соусу. Встояти перед таким супом не зможе ніхто!
Пряний суп з яловичини готується приблизно дві години. Кількість води регулюйте самі (як любите). Не забудьте про спеції - без них суп не вийде таким смачним. Родзинка цього супу - апельсинова цедра. Що, що, не думайте, що це зайве і не поєднується. В гармонії з іншими інгредієнтами виходить суп з дивним пряним смаком і незвичайним ароматом!
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложок
- Перець чилі - За смаком
- Цибуля - 2 штуки
- Яловичина - 600 грам
- Часник - 6 зубчиків
- Імбир - За смаком
- Помідор - 1 штук
- Солодкий перець - 1 штук
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложок
- Апельсинова цедра - 1 Щепоток
- Локшина - За смаком
1
1. Наріжте дрібно цибулю і солодкий перець, надішліть на сковороду і трохи обсмажити. Потім додайте нарізану середнім кубиком яловичину і смажте до того моменту, поки не випарується зайва волога.
2
2. Наріжте імбир і подрібніть дрібно часник. Надішліть до м'яса.
3
3. Потім додайте інші інгредієнти. Якщо знайдете аніс - неодмінно введіть його, оскільки він чудово доповнює смак цієї страви. Залийте водою і тушкуйте м'ясо до готовності. Соєвий соус додавайте в самому кінці.
4
4. Якщо помідор не дасть яскравий колір, то можна додати трохи томатної пасти. Ще добре, якщо додасте перець чилі за смаком. Яловичина дуже любить гостроту. В самому кінці додайте дрібку апельсинової шкірки - це додасть супу незвичайного аромату в поєднанні з іншими інгредієнтами.
5
5. Цей суп хороший з локшиною - додайте її в кінці і варіть до готовності. Подавати суп потрібно тільки в гарячому вигляді.