Рецепт Пряна скумбрія фото

Пряна скумбрія
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти , Скумбрія
Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Солоне
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Всім, хто любить рибні блюда, розповідаю, як приготувати пряну скумбрію. Вдалий складу прянощів і запечена скумбрія виходить смачною і ароматною. Заходьте, угощаю!

Опис приготування:

Рибу я вважаю за краще запікати в духовці. Риба залишається соковитою, ароматної і не вбирає в себе зайвий жир, як при смаженні. Один з найпростіших рецептів запікання риби - просто додати улюблені прянощі і спеції.

  • Скумбрія - 2 штуки
  • Імбир - 1/2 чайних ложки
  • Кмин - 1/2 чайних ложки
  • Перець білий - 1/2 чайних ложки
  • Koriandr - 1/2 чайних ложки
  • Каррі - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
пряна скумбрія - фото крок 1
Скумбрію вимийте.
пряна скумбрія - фото крок 2
Видаліть голову і плавники. Випатрайте, всередині видаліть чорну плівку.
пряна скумбрія - фото крок 3
Прянощі і спеції подрібніть з сіллю в ступці або кавомолці. Натріть пряною сумішшю рибу, розріжте на шматки по 4-5 см. Помістіть шматочки риби в форму для запікання і поставте в холодильник на 30 хвилин. Потім відправте запікатися в духовку на 20 хвилин при 200 градусах.
пряна скумбрія - фото крок 4
Подавайте пряну скумбрію з скибочкою лимона і свіжими овочами. Смачного!

Схожі рецепти