Рецепт Пряна скумбрія фото

Пряна скумбрія
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти, Скумбрія
Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Солоне

Всім, хто любить рибні блюда, розповідаю, як приготувати пряну скумбрію. Вдалий складу прянощів і запечена скумбрія виходить смачною і ароматною. Заходьте, угощаю!

Рибу я вважаю за краще запікати в духовці. Риба залишається соковитою, ароматної і не вбирає в себе зайвий жир, як при смаженні. Один з найпростіших рецептів запікання риби - просто додати улюблені прянощі і спеції.

  • Скумбрія - 2 штуки
  • Імбир - 1/2 чайних ложки
  • Кмин - 1/2 чайних ложки
  • Перець білий - 1/2 чайних ложки
  • Koriandr - 1/2 чайних ложки
  • Каррі - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
пряна скумбрія - фото крок 1
Скумбрію вимийте.
пряна скумбрія - фото крок 2
Видаліть голову і плавники. Випатрайте, всередині видаліть чорну плівку.
пряна скумбрія - фото крок 3
Прянощі і спеції подрібніть з сіллю в ступці або кавомолці. Натріть пряною сумішшю рибу, розріжте на шматки по 4-5 см. Помістіть шматочки риби в форму для запікання і поставте в холодильник на 30 хвилин. Потім відправте запікатися в духовку на 20 хвилин при 200 градусах.
пряна скумбрія - фото крок 4
Подавайте пряну скумбрію з скибочкою лимона і свіжими овочами. Смачного!

Схожі рецепти