Рецепт Простий рецепт різотто фото

Простий рецепт різотто
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир , Крупи , Гриби , Часник , Пшоно і пшениця , Печериці , Пармезан
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Різотто
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Обожнюю різотто! Це настільки просто і в той же час настільки вишукано, що я готова їсти це блюдо кожен день. Отже, дивимося простий рецепт різотто з грибами. Простий та не простий…

Опис приготування:

Як вам ідея: приготувати італійське блюдо з полби? Насправді дивуватися особливо нічому: в Італії та інших європейських країнах пшенична крупа використовується в їжу, можливо, навіть частіше, ніж в наших краях.

Різото по даним рецептом виходить особливим. Спробуйте самі!

  • Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Цибуля ріпчаста - 60 грам
  • Гриби - 350 грам (печериці або інші)
  • Polba - 180 грам
  • Вино біле сухе - 120 мілілітрів
  • Бульйон курячий - 1 літр
  • Чебрець - 2 чайних ложки
  • Пармезан тертий - 60 грам
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Петрушка подрібнена - За смаком
простий рецепт різотто - фото крок 1
Підготуйте відразу продукти, щоб все було під рукою. Цей рецепт незвичайний, так як замість рису використовуємо полбу.
простий рецепт різотто - фото крок 2
Змішайте по 3 ст. Ложки вершкового і рослинного масла, obzharyte моменти 3 подрібнений цибулька.
простий рецепт різотто - фото крок 3
Додайте сіль і порізані не дуже дрібно грибочки до цибулі.
простий рецепт різотто - фото крок 4
Додайте сіль, трохи перцю і промиту і проціджений від води крупу.
простий рецепт різотто - фото крок 5
Вливаємо вино, а через 3 хвилини додайте бульйон по чашці. Після кожної чашки дочекайтеся, поки бульйон вбереться.
простий рецепт різотто - фото крок 6
Коли остання гуртка бульйону виявиться в сковороді, додайте решту вершкове масло, пармезан, чебрець і випарьте рідина. Все готово! Подавайте з петрушкою.

Схожі рецепти