Простий рецепт різотто
(покроковий рецепт з фото)
Обожнюю різотто! Це настільки просто і в той же час настільки вишукано, що я готова їсти це блюдо кожен день. Отже, дивимося простий рецепт різотто з грибами. Простий та не простий…
Як вам ідея: приготувати італійське блюдо з полби? Насправді дивуватися особливо нічому: в Італії та інших європейських країнах пшенична крупа використовується в їжу, можливо, навіть частіше, ніж в наших краях.
Різото по даним рецептом виходить особливим. Спробуйте самі!
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 60 грам
- Гриби - 350 грам (печериці або інші)
- Polba - 180 грам
- Вино біле сухе - 120 мілілітрів
- Бульйон курячий - 1 літр
- Чебрець - 2 чайних ложки
- Пармезан тертий - 60 грам
- Вершкове масло - 30 грам
- Петрушка подрібнена - За смаком
Підготуйте відразу продукти, щоб все було під рукою. Цей рецепт незвичайний, так як замість рису використовуємо полбу.
Змішайте по 3 ст. Ложки вершкового і рослинного масла, obzharyte моменти 3 подрібнений цибулька.
Додайте сіль і порізані не дуже дрібно грибочки до цибулі.
Додайте сіль, трохи перцю і промиту і проціджений від води крупу.
Вливаємо вино, а через 3 хвилини додайте бульйон по чашці. Після кожної чашки дочекайтеся, поки бульйон вбереться.
Коли остання гуртка бульйону виявиться в сковороді, додайте решту вершкове масло, пармезан, чебрець і випарьте рідина. Все готово! Подавайте з петрушкою.