Простий рецепт пастили
(покроковий рецепт з фото)
Пастила - смачний десерт, який можна приготувати з ягід або фруктів. Я люблю пастилу і часто готую її будинку. Простий рецепт пастили з манго, трохи старань - і смачний домашній десерт готовий!
Пастила з манго - відмінний домашній десерт, довго зберігається і дуже натуральний і корисний. Простий рецепт пастили дозволить зробити такий десерт навіть початківцю кулінарові і не вимагає ніяких навичок. Сьогодні поділюся рецептом, як приготувати пастилу в домашніх умовах. Я зробила пастилу з манго, але можна взяти будь-які ягоди або фрукти. Головне - правильно підібрати кількість цукру, так як після сушки пастила стає трохи солодше, ніж пюре. Спробуйте, вам обов'язково сподобається!
- М'якоть манго - 2, 5 склянки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки

Манго промийте і почистіть, наріжте довільними шматочками.

Видавіть з лимона сік, нам знадобиться 2 столові ложки.

Складіть манго в блендер і перебити до однорідності. Додайте цукор, лимонний сік і ще трохи збийте.

Застеліть деко плівкою або пергаментом. Вилийте пюре і рівномірно розподіліть його по всій поверхні. Надішліть деко в розігріту духовку до 70 градусів на 6-8 годин.

Коли пастила підсохне, дістаньте її з духовки розріжте на смужки і скрутіть в трубочки.