Рецепт Приправа з помідорів, фенхеля і базиліка фото

Приправа з помідорів, фенхеля і базиліка
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Помідор , Фенхель
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Соуси , Для птахів , До м'яса , До риби
Кількість порцій: 6
Час приготування: 50 хв.

Рецепт приготування гострої приправи з помідорів, фенхеля, каперсів, чилі, базиліка і петрушки.

Опис приготування:

Розігріти духовку до 200 градусів. Скропити лист для випічки маслом. Розрізати помідори уздовж навпіл, покласти їх розрізаною стороною вниз в один шар на підготовлений лист. Покласти зубчики часнику на аркуші поруч з помідорами. Випікати в духовці, поки помідори і часник не стануть м'якими, близько 35 хвилин. Прибрати з духовки і дати охолонути.

У середній мисці змішати оцет, фенхель, каперсами, червоний перець або чилі і масло. Дрібно нарізати часник і помідори, додати в миску. Нарізати базилік тонкою соломкою, додати в миску разом з петрушкою. Перемішати. Подавати приправу охолодженої або при кімнатній температурі.


  • Помідорів - 450 грам
  • Часнику - 4 зубчики
  • Цибулина фенхелю - 450 грам
  • Каперсів - 1 Ст. Ложка
  • Червоного перцю пластівцями - 1/4 чайних ложки
  • Оливкового масла - 2 Ст. Ложки
Розігріти духовку до 200 градусів. Скропити лист для випічки маслом. Розрізати помідори уздовж навпіл, покласти їх розрізаною стороною вниз в один шар на підготовлений лист. Покласти зубчики часнику на аркуші поруч з помідорами. Випікати в духовці, поки помідори і часник не стануть м'якими, близько 35 хвилин. Прибрати з духовки і дати охолонути.

У середній мисці змішати оцет, фенхель, каперсами, червоний перець або чилі і масло. Дрібно нарізати часник і помідори, додати в миску. Нарізати базилік тонкою соломкою, додати в миску разом з петрушкою. Перемішати. Подавати приправу охолодженої або при кімнатній температурі.

Схожі рецепти