ПП-сосиски
(покроковий рецепт з фото)
Вам не хочеться купувати магазинні сосиски з консервантами і барвниками, а відязикатися від улюблених з дитинства сосисок важко? смачні, ароматні і корисні сосиски цілком під силу приготувати і вдома.
Ви намагаєтеся харчуватися правильно і тому відмовляєтеся від багатьох, улюблених з дитинства страв? Не варто цього робити, адже будь-яку страву можна приготувати правильно і смачно на своїй кухні. У цьому рецепті я розповім і покажу, як приготувати ПП-сосиски без консервантів і штучних барвників. Спеції ви можете додавати на свій смак, та й барвник може бути натуральний (буряковий сік, наприклад). Я ж приготувала найпростіший варіант сосисок, але вони теж вийшли смачними.
- Куряча грудка - 200 грам (філе)
- Філе - 100 грам (з курячих стегенець)
- Молоко - 1/2 склянки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Мускатний горіх мелений - 1/3 чайних ложки
- Часник сушений - 1/3 чайних ложки

Нарізаємо на невеликі шматочки філе з курячих стегенець і курячу грудку.

І подрібнюємо в блендері.

Додаємо спеції (щоб сосиски вийшли яскравіше, можна додати половину чайної ложки меленої паприки) і молоко.

І перебиваємо блендером в повітряний пюре.

Хотілося зробити сосиски в натуральній оболонці, але вийшли сардельки.

Тому загортаємо масу для сосисок в пакет для запікання. Викладаємо м'ясну масу, підрівнюємо і ущільнюємо ножем, а потім загортаємо.

І ретельно зав'язуємо кінчики.

Бажано робити сосиски одного розміру. На одну сосиску йде столова ложка маси.

Варяться такі сосиски хвилин 15. Знімаємо обгортку.

І подаємо до столу. Смачного!