Плов з зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Розповім вам, як зробити плов з зеленню. Виходить блюдо дуже ситне і смачне, особисто мені такий зелений плов, який називається офіційно "бахш", подобається навіть більше класичного, раджу!
Ділюся з вами чудовим рецептом приготування плову з зеленню. Блюдо виходить оригінальне, ситне, а вже яке ароматне - словами не передати! А щоб все вийшло максимально смачним, ретельно промивайте печінку (можна навіть попередньо проварити), вона має специфічний присмак, який може передатися бульйону.
- Мал - 1 кілограм
- Печінка - 300 грам
- Яловичина - 300 грам
- Сало - 300 грам
- Цибуля - 300 грам
- Зелень - 100 грам
- Масло оливкове - 150 мілілітрів
- Спеції - За смаком
1. У великій кількості масла обсмажити спочатку м'ясо шматочками, потім додамо печінку, в останню чергу - сало. Обсмажити на сильному вогні до появи скоринки.
3. А тепер додамо подрібнену зелень, заливаємо водою і на маленькому вогні продовжуємо тушкувати, додавши трохи спецій за смаком.
4. Рис промиваємо, поки вода не стане прозорою. Цибуля подрібнити і обсмажити окремо. Викладаємо поверх м'яса рис і цибулю, по необхідності доливаємо ще води, щоб покривала блюдо зверху.
5. tusim, поки вся вода не піде на самому маленькому вогні. А потім перемішаємо - і можна подавати!