Рецепт Плов з зеленню фото

Плов з зеленню
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
М'ясо, Субпродукти, Зелень, Яловичина, Крупи, Печінка, Мал, Сало
Вегетаріанське харчування
На обід
Гарячі страви, Плов

Розповім вам, як зробити плов з зеленню. Виходить блюдо дуже ситне і смачне, особисто мені такий зелений плов, який називається офіційно "бахш", подобається навіть більше класичного, раджу!

Ділюся з вами чудовим рецептом приготування плову з зеленню. Блюдо виходить оригінальне, ситне, а вже яке ароматне - словами не передати! А щоб все вийшло максимально смачним, ретельно промивайте печінку (можна навіть попередньо проварити), вона має специфічний присмак, який може передатися бульйону.

  • Мал - 1 кілограм
  • Печінка - 300 грам
  • Яловичина - 300 грам
  • Сало - 300 грам
  • Цибуля - 300 грам
  • Зелень - 100 грам
  • Масло оливкове - 150 мілілітрів
  • Спеції - За смаком
плов з зеленню - фото крок 1
1. У великій кількості масла обсмажити спочатку м'ясо шматочками, потім додамо печінку, в останню чергу - сало. Обсмажити на сильному вогні до появи скоринки.
плов з зеленню - фото крок 2
3. А тепер додамо подрібнену зелень, заливаємо водою і на маленькому вогні продовжуємо тушкувати, додавши трохи спецій за смаком.
плов з зеленню - фото крок 3
4. Рис промиваємо, поки вода не стане прозорою. Цибуля подрібнити і обсмажити окремо. Викладаємо поверх м'яса рис і цибулю, по необхідності доливаємо ще води, щоб покривала блюдо зверху.
плов з зеленню - фото крок 4
5. tusim, поки вся вода не піде на самому маленькому вогні. А потім перемішаємо - і можна подавати!

Схожі рецепти