Плов з яловичиною по-східному
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами класичним рецептом плову з яловичиною по-східному. По суті, звичайно ж у мене простіша варіація цього ситного страви, але запевняю, - Проте смачно виходить!
Такий ось простий рецепт плову з яловичиною по-східному, як мені здається, варта того, щоб ви витратили трохи вільного часу і приготували його. Ваші домочадці будуть в повному захваті, ще б пак! До того ж, ознайомившись з рецептом приготування плову з яловичиною по-східному, ви і самі зможете вибрати свій варіант подачі, урізноманітнити кількість інгредієнтів і спецій, а так само вирішити, наскільки жирним буде ваш плов. Словом, ось рецепт, а ви вже там зумієте його "підлаштувати" під себе!
- Мал - 2 склянки
- Яловичина - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Часник - 1 штука
- Барбарис - За смаком
- Спеції - За смаком
1. М'ясо ріжемо середніми шматочками, солимо, перчим, і обсмажити на сильному вогні до рум'яної скоринки.
2. М'ясо перекладаємо в казанок, а на цьому ж маслі обсмажити подрібнені цибулю і моркву.
3. В окремій каструлі відварюємо рис до напівготовності в підсоленій воді.
4. Тепер додамо рис в казанок, перемішаємо всі інгредієнти, додамо спеції і барбарис. Заллємо водою так, щоб вона трохи покривала рис.
5. tusim, додавши цілу головку часнику, поки вода не піде і рис знову не стане розсипчастим. Смачного!