Плов з куркою і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва для тих, хто не може вибрати, що йому подобається більше - курка або гриби Чи поєднуються вони один з одним прекрасно, так чому б не приготувати плов з куркою і грибами? рецепт - з фото!
Куряче м'ясо, як відомо, не відрізняється великим вмістом жиру, гриби, зрозуміла справа, теж, так що плов виходить і поживний, і дуже легкий при цьому - ну, зрозуміло, якщо не зжерти підлогу каструлі в один присід! ;). А це цілком можливо, тому що блюдо найсмачніше - мій чоловік готовий харчуватися їм три рази в день, незважаючи на те, що до рису відноситься в общем-то байдуже. Мені плов з куркою і грибами теж дуже подобається - не в останню чергу тим, що готувати його недовго і інгредієнти доступні. Я зазвичай роблю його з печериць, але якщо вам вдасться розжитися лісовими грибами, це буде взагалі казка!
Загалом, сподіваюся, рецепт приготування плову з куркою і грибами вам стане в нагоді і надихне на нові кулінарні подвиги!
- Куряче філе - 300 грам
- Гриби - 300 грам
- Мал - 1, 5-2 склянки
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Морква - 2-3 штук
- Часник - 2-3 зубчиків
- Масло рослинне - 4-5 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком (традиційні спеції для плову - зіра, шафран, куркума - з цією стравою непоєднуване! )
Викласти овочі на тарілку за допомогою шумівки, а в залишках олії обсмажити курку.
Перед подачею на стіл плов перемішати. Викласти на плоске блюдо і подавати гарячим.