Плов в казані
(покроковий рецепт з фото)
На природі чи вдома, в сімейному колі або великої компанії приготуйте плов в казані - неймовірно ароматний, ситний і смачний. Рецепт плову в казані - до вашої уваги!
Даний рецепт приготування плову в казані не вимагає особливих навичок і прекрасно виходить навіть у недосвідчених кухарів. Варто спробувати його один раз і закохатися назавжди.
1. М'ясо вимити і нарізати порційними шматочками. Не варто робити їх занадто великими, але і дрібнити не треба.
2. У розігрітий казан відправити м'ясо і половину приправи. Посолити за смаком. Перемішати і залишити готуватися.
3. Цибулю почистити і порізати кубиками.
4. Коли м'ясо обсмажити, додати до нього цибулю.
5. Морква вимити, почистити і порізати тонкими брусочками або натерти на крупній тертці.
6. Коли цибуля стане м'яким, в казан додати моркву.
7. Загасити трохи морква, потім всипати рис і другу половину приправи.
8. Залити казан водою на 2 пальці вище рису.
9. Надіслати до плову часник.
10. Гасити плов поки рис повністю не вбере воду. За півгодини до закінчення приготування накрити кришкою, бізнес - дати настоятися хвилин.
Це класичний рецепт плову в казані, при правильному приготуванні він буде розсипчастий, ароматний і дуже смачний.
- М'ясо - 1 кілограм
- Мал - 1 кілограм
- Цибуля - 1 кілограм
- Морква - 1 кілограм
- Часник - 10 зубчиків
- Прянощі для плову- 200 грам
- Сіль - 1 щіпка
1. М'ясо вимити і нарізати порційними шматочками. Не варто робити їх занадто великими, але і дрібнити не треба.
2. У розігрітий казан відправити м'ясо і половину приправи. Посолити за смаком. Перемішати і залишити готуватися.
3. Цибулю почистити і порізати кубиками.
4. Коли м'ясо обсмажити, додати до нього цибулю.
5. Морква вимити, почистити і порізати тонкими брусочками або натерти на крупній тертці.
6. Коли цибуля стане м'яким, в казан додати моркву.
7. Загасити трохи морква, потім всипати рис і другу половину приправи.
8. Залити казан водою на 2 пальці вище рису.
9. Надіслати до плову часник.
10. Гасити плов поки рис повністю не вбере воду. За півгодини до закінчення приготування накрити кришкою, бізнес - дати настоятися хвилин.
Це класичний рецепт плову в казані, при правильному приготуванні він буде розсипчастий, ароматний і дуже смачний.