Рецепт Плов в казані фото

Плов в казані
(покроковий рецепт з фото)

Узбецька кухня
М'ясо , Крупи , Баранина , Мал
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Плов
Кількість порцій: 20
Час приготування: 2 г. 0 хв.

На природі чи вдома, в сімейному колі або великої компанії приготуйте плов в казані - неймовірно ароматний, ситний і смачний. Рецепт плову в казані - до вашої уваги!

Опис приготування:

Даний рецепт приготування плову в казані не вимагає особливих навичок і прекрасно виходить навіть у недосвідчених кухарів. Варто спробувати його один раз і закохатися назавжди.

1. М'ясо вимити і нарізати порційними шматочками. Не варто робити їх занадто великими, але і дрібнити не треба.

2. У розігрітий казан відправити м'ясо і половину приправи. Посолити за смаком. Перемішати і залишити готуватися.

3. Цибулю почистити і порізати кубиками.

4. Коли м'ясо обсмажити, додати до нього цибулю.

5. Морква вимити, почистити і порізати тонкими брусочками або натерти на крупній тертці.

6. Коли цибуля стане м'яким, в казан додати моркву.

7. Загасити трохи морква, потім всипати рис і другу половину приправи.

8. Залити казан водою на 2 пальці вище рису.

9. Надіслати до плову часник.

10. Гасити плов поки рис повністю не вбере воду. За півгодини до закінчення приготування накрити кришкою, бізнес - дати настоятися хвилин.

Це класичний рецепт плову в казані, при правильному приготуванні він буде розсипчастий, ароматний і дуже смачний.


  • М'ясо - 1 кілограм
  • Мал - 1 кілограм
  • Цибуля - 1 кілограм
  • Морква - 1 кілограм
  • Часник - 10 зубчиків
  • Прянощі для плову- 200 грам
  • Сіль - 1 щіпка
Даний рецепт приготування плову в казані не вимагає особливих навичок і прекрасно виходить навіть у недосвідчених кухарів. Варто спробувати його один раз і закохатися назавжди.

1. М'ясо вимити і нарізати порційними шматочками. Не варто робити їх занадто великими, але і дрібнити не треба.

2. У розігрітий казан відправити м'ясо і половину приправи. Посолити за смаком. Перемішати і залишити готуватися.

3. Цибулю почистити і порізати кубиками.

4. Коли м'ясо обсмажити, додати до нього цибулю.

5. Морква вимити, почистити і порізати тонкими брусочками або натерти на крупній тертці.

6. Коли цибуля стане м'яким, в казан додати моркву.

7. Загасити трохи морква, потім всипати рис і другу половину приправи.

8. Залити казан водою на 2 пальці вище рису.

9. Надіслати до плову часник.

10. Гасити плов поки рис повністю не вбере воду. За півгодини до закінчення приготування накрити кришкою, бізнес - дати настоятися хвилин.

Це класичний рецепт плову в казані, при правильному приготуванні він буде розсипчастий, ароматний і дуже смачний.

Схожі рецепти