Рецепт Пісний різотто фото

Пісний різотто
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи, Мал
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Різотто

Різотто - італійська страва з рису, віддалено нагадує плов. У цьому рецепті я розповім, як приготувати пісний різотто. Для приготування не використовуються продукти тваринного походження.

Для приготування різотто потрібен рис з великим вмістом крохмалю, наприклад, Arborio. Замість води можна використовувати овочевий або грибний бульйон. Також під час обсмажування грибів можна додати 1 ст.Л. Вина для аромату.

  • Мал - 1 частина
  • Вода - 5 частин
  • Сіль - За смаком
  • Цибуля - 1 штука
  • Печериці - 300 грам
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка (для смаження )
пісний різотто - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
пісний різотто - фото крок 2
Печериці та цибулю наріжте на дрібні кубики.
пісний різотто - фото крок 3
Обсмажте цибулю та печериці на середньому вогні до м'якості.
пісний різотто - фото крок 4
Додайте рис і прожарьте його протягом 30 секунд, постійно помішуючи.
пісний різотто - фото крок 5
Додайте 1 частина води, коли вона випарується, додавайте наступну порцію. Постійно помішуйте рис! Загальний час приготування різотто приблизно 20 хвилин. Коли рис буде готовий, залиште різотто на 5 хвилин під кришкою.
пісний різотто - фото крок 6
Пісний різотто готовий, смачного!

Схожі рецепти