Пісні кислі щі
(покроковий рецепт з фото)
Пісні кислі щі хороший не тільки для тих, хто постить, але і для любителів овочевих легких супів, повних вітамінів. До душі доведеться такий суп і тим, хто вирішив влаштувати розвантажувальний день.
Як приготувати пісні кислі щі?
1. Сушені гриби замочіть у воді. Вони повинні настоюватися протягом години.
2. Цибулину почистіть і наріжте невеликими кубиками.
3. Морква почистіть і натріть на крупній тертці.
4. У сковороді на середньому вогні на олії обсмажте цибулю з морквою до м'якості.
5. Додайте в сковороду капусту, тушкуйте на середньому вогні протягом години, періодично помішуючи.
6. Через 20 хвилин додайте томатну пасту, перемішайте.
7. Гриби промийте та відваріть до готовності у великій каструлі. На це піде півгодини.
8. У каструлю з грибним бульйоном додайте весь вміст сковороди. Додати сіль, поперчіть, додайте лавровий лист. Варіть на середньому вогні протягом 15 хвилин.
9. Додайте подрібнену зелень, накрийте кришкою, вимкніть вогонь і залиште на 15 хвилин настоятися.
Пісні кислі щі готові. Смачного!
- Капуста квашена - 700 грам
- Гриби сушені - 50 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Лавровий лист - 3 штуки
- Зелень - - За смаком
- Сіль, перець - - За смаком
1. Сушені гриби замочіть у воді. Вони повинні настоюватися протягом години.
2. Цибулину почистіть і наріжте невеликими кубиками.
3. Морква почистіть і натріть на крупній тертці.
4. У сковороді на середньому вогні на олії обсмажте цибулю з морквою до м'якості.
5. Додайте в сковороду капусту, тушкуйте на середньому вогні протягом години, періодично помішуючи.
6. Через 20 хвилин додайте томатну пасту, перемішайте.
7. Гриби промийте та відваріть до готовності у великій каструлі. На це піде півгодини.
8. У каструлю з грибним бульйоном додайте весь вміст сковороди. Додати сіль, поперчіть, додайте лавровий лист. Варіть на середньому вогні протягом 15 хвилин.
9. Додайте подрібнену зелень, накрийте кришкою, вимкніть вогонь і залиште на 15 хвилин настоятися.
Пісні кислі щі готові. Смачного!