Рецепт Пісні кислі щі фото

Пісні кислі щі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста
Пісні страви
На обід
Супи , Кисле , Щи
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пісні кислі щі хороший не тільки для тих, хто постить, але і для любителів овочевих легких супів, повних вітамінів. До душі доведеться такий суп і тим, хто вирішив влаштувати розвантажувальний день.

Опис приготування:

Як приготувати пісні кислі щі?

1. Сушені гриби замочіть у воді. Вони повинні настоюватися протягом години.

2. Цибулину почистіть і наріжте невеликими кубиками.

3. Морква почистіть і натріть на крупній тертці.

4. У сковороді на середньому вогні на олії обсмажте цибулю з морквою до м'якості.

5. Додайте в сковороду капусту, тушкуйте на середньому вогні протягом години, періодично помішуючи.

6. Через 20 хвилин додайте томатну пасту, перемішайте.

7. Гриби промийте та відваріть до готовності у великій каструлі. На це піде півгодини.

8. У каструлю з грибним бульйоном додайте весь вміст сковороди. Додати сіль, поперчіть, додайте лавровий лист. Варіть на середньому вогні протягом 15 хвилин.

9. Додайте подрібнену зелень, накрийте кришкою, вимкніть вогонь і залиште на 15 хвилин настоятися.

Пісні кислі щі готові. Смачного!

  • Капуста квашена - 700 грам
  • Гриби сушені - 50 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Зелень - - За смаком
  • Сіль, перець - - За смаком
Як приготувати пісні кислі щі?

1. Сушені гриби замочіть у воді. Вони повинні настоюватися протягом години.

2. Цибулину почистіть і наріжте невеликими кубиками.

3. Морква почистіть і натріть на крупній тертці.

4. У сковороді на середньому вогні на олії обсмажте цибулю з морквою до м'якості.

5. Додайте в сковороду капусту, тушкуйте на середньому вогні протягом години, періодично помішуючи.

6. Через 20 хвилин додайте томатну пасту, перемішайте.

7. Гриби промийте та відваріть до готовності у великій каструлі. На це піде півгодини.

8. У каструлю з грибним бульйоном додайте весь вміст сковороди. Додати сіль, поперчіть, додайте лавровий лист. Варіть на середньому вогні протягом 15 хвилин.

9. Додайте подрібнену зелень, накрийте кришкою, вимкніть вогонь і залиште на 15 хвилин настоятися.

Пісні кислі щі готові. Смачного!

Схожі рецепти