Пиріжки з заварного тіста
(покроковий рецепт з фото)
Апетитні відкриті пиріжки з заварного тесту в домашніх умовах стануть відмінною закускою як вдома, так і природі. Найрізноманітніші начинки з таким тестом будуть справжніми ласощами.
Це дуже простий рецепт пиріжків з заварного тіста, досить швидких в приготуванні. Використовувати таке тісто можна не тільки для сирної, як в даному випадку, але і для солодкої начинки. Хрусткі, але м'які всередині, такі пиріжки буквально таять у роті.
- Вода - 250 мілілітрів
- Борошно - 400-450 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 1 щіпка
- Сир - 350 грам
- Цибуля зелена - 1 пучок

1. Набір використовуваних інгредієнтів досить простий, так що цей рецепт чудово підійде для частування раптово наскочили гостей.

2. Воду з'єднати в невеликій каструлі з вершковим маслом і довести масу до кипіння.

3. Просіяти борошно з сіллю і відокремити приблизно третину. Викласти в неї киплячу олію і почати активно перемішувати, щоб заварити тісто.

4. В отриману масу додати борошно, що залишилося і цукор, вимісити тісто. Не варто сильно старатися, щоб пиріжки з заварного тесту в домашніх умовах не були занадто щільними.

5. Накрити тісто харчовою плівкою і залишити на 20-30 хвилин, щоб воно "відпочило" .

6. Цей час можна використовувати для приготування начинки. В даному випадку - це тертий сир з подрібненою зеленою цибулею.

7. Класичний рецепт пиріжків з заварного тесту можна злегка змінити, зробивши пиріжки відкритими. Викласти на невеликий шматочок тесту начинку і защипи краю так, щоб зверху залишилася дірочка.

8. Деко застелити папером і викласти пиріжки. Відправити їх в розігріту духовку і випікати до готовності.
Доповнити цей простий рецепт пиріжків з заварного тесту можна кунжутом, наприклад.
Доповнити цей простий рецепт пиріжків з заварного тесту можна кунжутом, наприклад.