Пиріг зі спаржею
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт приготування пирога зі спаржею на листковому тісті повинен вас приємно здивувати своїм оригінальним видом. Гарний, смачний і корисний пиріг зі спаржею готується просто і протягом години.
Пиріг зі спаржею - це справжнє кулінарне твір мистецтва. Його завжди так шкода їсти Але їсти потрібно, тому що дуже смачно! У нас він завжди користується великою популярністю. Поєднання спаржі і сиру прекрасно! Вони доповнюють один одного, народжуючи гармонію смаку. Дуже важливо не перетримати пиріг в духовці, а то сир висохне, тісто згорить і пиріг зі спаржею буде зіпсований, а разом з ним і гарний настрій. Бажаю вдалого приготування, пишіть свої відгуки!
- Листкове тісто - 1 штука
- Борошно - 1 Ст. Ложка (трохи для присипки)
- Тертий сир - 2 склянки
- Sparzha - 700 грам
- Сіль, перець - - За смаком
Тісто розгортаємо за допомогою качалки. Присипаємо борошном його, щоб тісто не прилипало.
На деко вистилає папір для випікання і викладаємо ну нього наш лист тіста. За допомогою ножа видаляємо зайве тісто і по всій площі за допомогою вилки проробляємо дірочки. І відправляємо деко в розігріту до 200 градусів духовку на 10-15 хвилин.
В цей час натираємо на крупній тертці сир, спаржу промиваємо гарненько, просушуємо і обрізаємо непотрібні кінці.
Потім дістаємо підрум'янене тісто і рівномірно викладаємо сир, потім спаржу і посипаємо сіллю і перцем.Отправляем назад в духовку на 20-25 хвилин.
Повинен вийти ось такий гарний і апетитний пиріг зі спаржею.
Пиріг розрізаємо на порційні шматочки і подаємо до столу в теплому вигляді. Смачного!