Рецепт Пиріг з сиром і грушею фото

Пиріг з сиром і грушею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Груша
Пісні страви
На полуденок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 5-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Оригінальний рецепт пирога з сиром і грушею - пікантність йому додає додавання в тісто коньяку, горіхів і кориці. Чи не найпростіший у приготуванні пиріг, але він коштує праці!

Опис приготування:

Що мені подобається в сирних пирогах - вони хороші і в теплому, і в холодному вигляді. Ну а груші є груші - вони надають теплий літній аромат будь випічці. Сирний пиріг з грушею виходить дуже смачним, та й готувати його не дуже складно, за великим рахунком. Пиріг виходить ситний, поживний. Спробуйте - вам сподобається!

  • Вершкове масло - 150 грам
  • Цукор - 1 Склянка (половина в тесті, інша - в начинку)
  • Борошно - 2 склянки
  • Яйця - 4 штуки(2 в тісто, 2 в начинку)
  • Горіхи - 4 Ст. Ложки
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Коньяк - 3 Ст. Ложки
  • Груші - 3 штуки
  • Сир - 500 грам
  • Крохмаль - 1, 5 Ст. Ложки
пиріг з сиром і грушею - фото крок 1
Масло заздалегідь дістати з холодильника, щоб встигло розм'якшити.
пиріг з сиром і грушею - фото крок 2
Збити його з цукром. По одному додати в тісто яйця, коньяк, потім горіхи, борошно і розпушувач. Замісити м'яке, але щільне і не липке тісто.
пиріг з сиром і грушею - фото крок 3
Викласти його в змащену маслом форму, розподілити по бортику.
пиріг з сиром і грушею - фото крок 4
Сир збити з яйцями, цукром і крохмалем.
пиріг з сиром і грушею - фото крок 5
На тісто викласти вимиті і нарізані тонкими скибочками груші, залити сирним кремом.
пиріг з сиром і грушею - фото крок 6
Випікати в добре розігрітій духовці при температурі 180С приблизно 40 хвилин.
Готовий пиріг остудити і нарізати порційними шматочками. Приємного чаювання!

Схожі рецепти