Пиріг з майонезом
(покроковий рецепт з фото)
Простий в приготуванні і дуже смачний пиріг з тіста на основі яєць, борошна, сметани і майонезу. В якості начинки - хрустка капуста з кропом і кунжутом. Класична домашня випічка! пробуйте!
Дуже важливо знати, як приготувати пиріг з майонезом, адже така випічка приходить на виручку в моменти несподіваної появи гостей. Елементарне тісто на майонезі зі сметаною готується за 5 хвилин. Сам пиріг також випікається дуже швидко, приблизно за півгодини. Хай щастить!
- Капуста білокачанна - 500 грам
- Яйця - 3 штуки
- Майонез - 4 Ст. Ложки
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Борошно - 6 Ст. Ложок
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Кріп - 1/2 пучка
- Кунжут - За смаком
Капусту нашаткуйте і змішайте з подрібненою зеленню. Додайте сіль і перемішайте все руками.
Збийте яйце.
Додайте сметану і майонез, сіль і просіяне борошно з розпушувачем. Замісити тісто.
Змастіть форму для випічки маслом. Викладіть рівним шаром капусту.
Залийте тестом, яке присипте кунжутом.
Випікайте пиріг у духовці 35 хвилин, температура 180 градусів. Смачного!