Пиріг з м'ясом і овочами
(покроковий рецепт з фото)
Цей пиріг обов'язково сподобається всім членам вашої родини. У ньому прекрасно поєднуються смачне тісто з начинкою з м'яса з овочами.
Опис приготування:
Я не зустрічала людини, байдужого до домашньої випічки. Хтось пече пироги раз на місяць, хтось - кожні вихідні. А хтось тільки вчиться цій справі і шукає"свої" пироги. Я думаю, що пиріг з м'ясом і овочами, приготований за цим рецептом, сподобається багатьом. Тісто просте дріжджове, начинка смачна і соковита. Якщо у вас не виявилося якихось із овочів, зазначений в рецепті - не біда, замініть їх наявними у вас. Готуємо.
1. Розводимо сухі дріжджі в теплій воді і залишаємо в теплому місці. Коли піднімуться шапочкою, змішуємо їх з водою і сіллю, замішуємо тісто. Тісто накриваємо і ставимо в тепле місце для підйому.
2. М'ясо нарізаємо дрібними кубиками і обсмажуємо на невеликій кількості рослинного масла. Прибираємо обсмажене м'ясо зі сковороди в миску.
3. Чистимо цибулю та моркву. Нарізаємо кубиками.
4. Обсмажуємо цибулю з морквою на олії, що залишився після смаження м'яса до прозорості лука.
5. Додаємо на сковороду гриби, горошок, кукурудзу і подрібнений шпинат, тушкуємо хвилин 7-8.
6. Приготуємо заливку до начинки. На вершковому маслі злегка обсмажуємо борошно і заливаємо молоком, добре розмішуємо, щоб не було грудочок і проварюємо хвилин 5. Солимо і перчимо.
7. Testo частка на дві частини - одна з них трохи більше, і кожну тонко розгортаємо.
8. Викладаємо більшу частину тесту в форму, формуємо бортики. Викладаємо рівномірно спочатку овочі, потім м'ясо і заливаємо підготовленим соусом-заливкою.
9. Накриваємо другою частиною тіста, prishtipиvaem кінець.
10. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 30-40 хвилин.
Смачного!
- Борошно - 1, 5 склянки(1 столова ложка - для начинки, інше в тісто)
- Сухі дріжджі - 3 грами
- Вода - 80 мілілітрів
- Зелений горошок - 100 грам
- Гриби - 100 грам
- Шпинат - 100 грам
- Кукурудза консервована - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- М'ясо - 300 грам (курка, свинина, телятина)
- Молоко - 1 Склянка
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка(1 щіпка - в тісто, інше за смаком в начинку)
1. Розводимо сухі дріжджі в теплій воді і залишаємо в теплому місці. Коли піднімуться шапочкою, змішуємо їх з водою і сіллю, замішуємо тісто. Тісто накриваємо і ставимо в тепле місце для підйому.
2. М'ясо нарізаємо дрібними кубиками і обсмажуємо на невеликій кількості рослинного масла. Прибираємо обсмажене м'ясо зі сковороди в миску.
3. Чистимо цибулю та моркву. Нарізаємо кубиками.
4. Обсмажуємо цибулю з морквою на олії, що залишився після смаження м'яса до прозорості лука.
5. Додаємо на сковороду гриби, горошок, кукурудзу і подрібнений шпинат, тушкуємо хвилин 7-8.
6. Приготуємо заливку до начинки. На вершковому маслі злегка обсмажуємо борошно і заливаємо молоком, добре розмішуємо, щоб не було грудочок і проварюємо хвилин 5. Солимо і перчимо.
7. Testo частка на дві частини - одна з них трохи більше, і кожну тонко розгортаємо.
8. Викладаємо більшу частину тесту в форму, формуємо бортики. Викладаємо рівномірно спочатку овочі, потім м'ясо і заливаємо підготовленим соусом-заливкою.
9. Накриваємо другою частиною тіста, prishtipиvaem кінець.
10. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 30-40 хвилин.
Смачного!