Рецепт Пиріг з грибами і ковбасою на кефірі фото

Пиріг з грибами і ковбасою на кефірі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо , Субпродукти , Молочні продукти , Гриби , Ковбаса
Вегетаріанське харчування
На обід , На полуденок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Якщо у вашому активі ще немає рецепту швидкої і смачною несолодкої випічки, тоді хочу запропонувати вам на замітку дуже класний і нескладний варіант, як приготувати пиріг з грибами і ковбасою на кефірі.

Опис приготування:

1. Насамперед очистіть цибулю, наріжте його дрібними кубиками. Викладіть на сковороду з маслом і обсмажте до золотистого кольору.

2. Гриби тим часом вимийте, обсушити і подрібніть (розмір і форма нарізки в даному випадку особливої ​​ролі не грають). Відправте їх до цибулі і смажте на середньому вогні до готовності, помішуючи. Додати сіль за смаком, додайте спеції при бажанні.

3. Поки смажаться грибочки, можна зайнятися тестом. Але перед цим включіть її, нехай розігріється до 180 градусів.

4. Яйця вбийте в глибоку миску і збийте з сіллю.

5. Влийте половину кефіру. Додайте цукор і соду.

6. Поступово всипати просіяне борошно. Щоб тісто вийшло без грудочок, спочатку зробіть його густим, а потім розбавте залишилися кефіром. В результаті тісто має бути по консистенції, як сметана приблизно.

7. Гриби зніміть з вогню і остудіть трохи.

8. Ковбасу наріжте середнього розміру кубиками.

9. Приблизно половину тіста вилийте в жароміцних форму.

10. Викладіть рівним шаром ковбасу, а зверху - гриби.

11. Присипте все тертим сиром. Також я рекомендую додати пару картоплин, нарізаних тонкими кружечками. Буде смачніше і ситніше!

12. Зверху вилийте тісто. Можна додати ще трохи сиру, щоб під час запікання утворилася апетитна сирна скоринка.

13. Усе, пиріг можна відправляти в духовку і випікати близько 45-55 хвилин до рум'яності.

  • Кефір - 1 літр
  • Яйце - 2 штуки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Борошно - За смаком (скільки візьме тісто)
  • Ковбаса - 450 грам
  • Гриби - 400 грам
  • Цибулина - 1-2 штук
  • Сир - 150 грам
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Картопля - 2 штуки (по бажанню)
1. Насамперед очистіть цибулю, наріжте його дрібними кубиками. Викладіть на сковороду з маслом і обсмажте до золотистого кольору.

2. Гриби тим часом вимийте, обсушити і подрібніть (розмір і форма нарізки в даному випадку особливої ​​ролі не грають). Відправте їх до цибулі і смажте на середньому вогні до готовності, помішуючи. Додати сіль за смаком, додайте спеції при бажанні.

3. Поки смажаться грибочки, можна зайнятися тестом. Але перед цим включіть її, нехай розігріється до 180 градусів.

4. Яйця вбийте в глибоку миску і збийте з сіллю.

5. Влийте половину кефіру. Додайте цукор і соду.

6. Поступово всипати просіяне борошно. Щоб тісто вийшло без грудочок, спочатку зробіть його густим, а потім розбавте залишилися кефіром. В результаті тісто має бути по консистенції, як сметана приблизно.

7. Гриби зніміть з вогню і остудіть трохи.

8. Ковбасу наріжте середнього розміру кубиками.

9. Приблизно половину тіста вилийте в жароміцних форму.

10. Викладіть рівним шаром ковбасу, а зверху - гриби.

11. Присипте все тертим сиром. Також я рекомендую додати пару картоплин, нарізаних тонкими кружечками. Буде смачніше і ситніше!

12. Зверху вилийте тісто. Можна додати ще трохи сиру, щоб під час запікання утворилася апетитна сирна скоринка.

13. Усе, пиріг можна відправляти в духовку і випікати близько 45-55 хвилин до рум'яності.

Схожі рецепти