Рецепт Окрошка на кефірі з ковбасою фото

Окрошка на кефірі з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Молочні продукти , Кефір , Ковбаса
Дієтичне харчування
На обід
Супи , Окрошка
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 30 хв.

Окрошка на кефірі з ковбасою - хіт спекотного літа! Ситне і освіжаюче блюдо готується дуже просто і швидко. Заздалегідь раджу відварити картоплю і яйця і покласти в холодильник. Так буде ще швидше.

Опис приготування:

Як приготувати окрошку на кефірі з ковбасою?

1. Картоплю промийте та відваріть в мундирах до готовності. Якщо хочете, щоб справа йшла швидше, почистіть картоплю і наріжте кубиками перед варінням.

2. Яйця відварити круто. Готові яйця і картопля треба остудити і нарізати невеликими кубиками.

3. Цибуля зелена і кріп промийте і подрібніть. Викладіть у велику миску або каструлю.

4. Огірки помийте, чистий (свої можна не чистити), наріжте і додайте до подрібненої зелені.

5. Посоліть і розітріть зелень і огірки з сіллю ложкою. Це треба для того, щоб зелень"осіла" і не плавала на поверхні окрошки.

6. Ковбасу наріжте кубиками.

7. Додайте в каструлю нарізані ковбасу, картоплю, яйця, сметану. Все перемішайте.

8. Залийте охолодженим кефіром і подавайте.

Окрошка на кефірі з ковбасою готова!

Смачного!

  • Кефір - 2 L (знежирений)
  • Крем - 100 грам
  • Варена ковбаса - 150 грам
  • Цибуля зелена і кріп, пучок - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Огірки - 3 штуки
  • Яйця - 3 штуки
  • Картопля - 5 штук (можна не додавати)
Як приготувати окрошку на кефірі з ковбасою?

1. Картоплю промийте та відваріть в мундирах до готовності. Якщо хочете, щоб справа йшла швидше, почистіть картоплю і наріжте кубиками перед варінням.

2. Яйця відварити круто. Готові яйця і картопля треба остудити і нарізати невеликими кубиками.

3. Цибуля зелена і кріп промийте і подрібніть. Викладіть у велику миску або каструлю.

4. Огірки помийте, чистий (свої можна не чистити), наріжте і додайте до подрібненої зелені.

5. Посоліть і розітріть зелень і огірки з сіллю ложкою. Це треба для того, щоб зелень"осіла" і не плавала на поверхні окрошки.

6. Ковбасу наріжте кубиками.

7. Додайте в каструлю нарізані ковбасу, картоплю, яйця, сметану. Все перемішайте.

8. Залийте охолодженим кефіром і подавайте.

Окрошка на кефірі з ковбасою готова!

Смачного!

Схожі рецепти