Піджарка з яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Особисто я не завжди можу визначиться з тим, що буду готувати на обід. Для таких випадків, я думаю, і існує цей простий рецепт піджарки з яловичини. Адже вона хороша з усіма гарнірами! Спробуйте!
Звичайно ж, я вам пропоную класичний рецепт піджарки з яловичини, де крім м'яса і овочів нічого немає. Але звичайно ж, в залежності від ваших смакових уподобань цей рецепт приготування піджарки з яловичини може зміняться. Так, скажімо, я не люблю густі соуси, тому і борошно сюди не додаю. Точно так само і дуже солоне не вживаю, тому і соєвий соус замість води не додаю (а існує і такий варіант). Так що шукайте свій ідеал! хай щастить!
- Яловичина - 600 грам
- Масло рослинне - 15 мілілітрів
- Вода - 250 мілілітрів
- Морська сіль - 0.5 Ст. Ложки
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Перець - За смаком
1. М'ясо ріжемо невеликими шматочками, солимо, перчимо і обсмажуємо на розпеченій сковороді з рослинним маслом.
2. Коли м'ясо вже добре підрум'яниться, - поміщаємо його в сотейник разом із залишками масла, додамо подрібнені цибулю з морквою. Додамо воду і спеції і ставимо на маленький вогонь.
3. Через 30-40 хвилин додамо томатну пасту.
4. І ось все готово! Прекрасне доповнення до обіду!