Піджарка з печінки
(покроковий рецепт з фото)
Серед страв із субпродуктів, це блюдо по праву займає одне з перших місць. Смачне, корисне, підходить до будь-якого гарніру та ще й готується досить швидко. І в рецепті немає нічого складного, обіцяю!
Уже сама назва страви говорить за себе, блюдо буде готуватися на сковороді. З печінкою легко працювати, цей продукт готується швидко, ось тільки яловичу печінку треба буде очистити від плівки, а свиняча і куряча в цьому не мають потреби. Піджарку з печінки готувати дуже легко. Принцип один і той же, що для курячої печінки, що для яловичої або свинячої. Різниця тільки в часі готування. Куряча печінка готується швидше, ніж всі інші. Ось тому і використовуємо ми її набагато частіше. Розповідаю, як приготувати піджарку з печінки. Сметану в рецепті використовувати не обов'язково, але з нею смачніше і, до того ж, ще й соусу буде багато. Готуємо?
- Печінка куряча - 400-500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1-2 штук
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Крем - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
- Лавровий лист - 1-2 штук