Рецепт Піджарка з печінки фото

Піджарка з печінки
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Свинина, Птах, Курка, Печінка, Цибуля, Куряча печінка, Свиняча печінка
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Серед страв із субпродуктів, це блюдо по праву займає одне з перших місць. Смачне, корисне, підходить до будь-якого гарніру та ще й готується досить швидко. І в рецепті немає нічого складного, обіцяю!

Уже сама назва страви говорить за себе, блюдо буде готуватися на сковороді. З печінкою легко працювати, цей продукт готується швидко, ось тільки яловичу печінку треба буде очистити від плівки, а свиняча і куряча в цьому не мають потреби. Піджарку з печінки готувати дуже легко. Принцип один і той же, що для курячої печінки, що для яловичої або свинячої. Різниця тільки в часі готування. Куряча печінка готується швидше, ніж всі інші. Ось тому і використовуємо ми її набагато частіше. Розповідаю, як приготувати піджарку з печінки. Сметану в рецепті використовувати не обов'язково, але з нею смачніше і, до того ж, ще й соусу буде багато. Готуємо?

  • Печінка куряча - 400-500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1-2 штук
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Крем - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
  • Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
  • Лавровий лист - 1-2 штук
піджарка з печінки - фото крок 1
Печінка необхідно вимити, перевірте, чи не залишилися де мішечки з жовчю, виріжте їх, якщо потрібно. Наріжте печінку подрібніше і, якщо є час, замочіть її в невеликій кількості молока. Так вона стане ще м'якше і ніжніше.
піджарка з печінки - фото крок 2
Чистим луковицу, нарізаємо її півкільцями або подрібніше - як захочете.
піджарка з печінки - фото крок 3
Морквину очищаємо і натираємо на середній тертці.
піджарка з печінки - фото крок 4
Розігріваємо сковороду з рослинним маслом, і на вогні трохи більше середнього обсмажуємо цибулю і моркву.
піджарка з печінки - фото крок 5
Коли цибуля та морква будуть практично готові - на це піде хвилин 7 - додамо на сковороду печінку. Перемішаємо і обсмажуємо, помішуючи, хвилини 3-4.
піджарка з печінки - фото крок 6
Тепер додамо сметану, сіль, перець. Розмішаємо все, накриємо кришкою і згасимо хвилин 15 на маленькому вогні. За кілька хвилин до готовності додамо лавровий лист.

Схожі рецепти