Рецепт Піджарка з печінки фото

Піджарка з печінки
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Свинина , Птах , Курка , Печінка , Цибуля , Куряча печінка , Свиняча печінка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 35 хв.

Серед страв із субпродуктів, це блюдо по праву займає одне з перших місць. Смачне, корисне, підходить до будь-якого гарніру та ще й готується досить швидко. І в рецепті немає нічого складного, обіцяю!

Опис приготування:

Уже сама назва страви говорить за себе, блюдо буде готуватися на сковороді. З печінкою легко працювати, цей продукт готується швидко, ось тільки яловичу печінку треба буде очистити від плівки, а свиняча і куряча в цьому не мають потреби. Піджарку з печінки готувати дуже легко. Принцип один і той же, що для курячої печінки, що для яловичої або свинячої. Різниця тільки в часі готування. Куряча печінка готується швидше, ніж всі інші. Ось тому і використовуємо ми її набагато частіше. Розповідаю, як приготувати піджарку з печінки. Сметану в рецепті використовувати не обов'язково, але з нею смачніше і, до того ж, ще й соусу буде багато. Готуємо?

  • Печінка куряча - 400-500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1-2 штук
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Крем - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
  • Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
  • Лавровий лист - 1-2 штук
піджарка з печінки - фото крок 1
Печінка необхідно вимити, перевірте, чи не залишилися де мішечки з жовчю, виріжте їх, якщо потрібно. Наріжте печінку подрібніше і, якщо є час, замочіть її в невеликій кількості молока. Так вона стане ще м'якше і ніжніше.
піджарка з печінки - фото крок 2
Чистим луковицу, нарізаємо її півкільцями або подрібніше - як захочете.
піджарка з печінки - фото крок 3
Морквину очищаємо і натираємо на середній тертці.
піджарка з печінки - фото крок 4
Розігріваємо сковороду з рослинним маслом, і на вогні трохи більше середнього обсмажуємо цибулю і моркву.
піджарка з печінки - фото крок 5
Коли цибуля та морква будуть практично готові - на це піде хвилин 7 - додамо на сковороду печінку. Перемішаємо і обсмажуємо, помішуючи, хвилини 3-4.
піджарка з печінки - фото крок 6
Тепер додамо сметану, сіль, перець. Розмішаємо все, накриємо кришкою і згасимо хвилин 15 на маленькому вогні. За кілька хвилин до готовності додамо лавровий лист.

Схожі рецепти