Піджарка з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас немає часу на приготування і хочеться швидко приготувати страву до вечері або обіду, цей рецепт вас здорово виручить. Смачно і швидко ви зможете приготувати піджарку з грибами до будь-якого гарніру.
Опис приготування:
Якщо у вас немає часу на тривалу підготовку, по дорозі з роботи додому забігає в магазин і вибираємо продукти, які готуються швидко: куряче філе і печериці. І вдома швиденько готуємо смачну піджарку з грибами. Як приготувати піджарку з грибами, я вам розповім. Це зовсім нескладно. Отже, приступимо.
1. Нарізаємо куряче філе і гриби тонкими смужками, цибуля чистимо і нарізаємо півкільцями.
2. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом і на великому вогні обсмажуємо все інгредієнти.
3. Солимо і перчимо, додаємо сметану або вершки. Перемішуємо.
4. Зменшуємо вогонь під сковородою до мінімального, продовжуємо готувати під кришкою ще хвилин 10. Не забуваємо періодично помішувати.
От і все, блюдо готово. Подаємо з будь-яким гарніром. Смачного!
- Куряче філе - 500 грам
- Печериці - 150 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука (середнього розміру)
- Вершки або сметана - 100 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
1. Нарізаємо куряче філе і гриби тонкими смужками, цибуля чистимо і нарізаємо півкільцями.
2. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом і на великому вогні обсмажуємо все інгредієнти.
3. Солимо і перчимо, додаємо сметану або вершки. Перемішуємо.
4. Зменшуємо вогонь під сковородою до мінімального, продовжуємо готувати під кришкою ще хвилин 10. Не забуваємо періодично помішувати.
От і все, блюдо готово. Подаємо з будь-яким гарніром. Смачного!