Рецепт Піджарка з грибами фото

Піджарка з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Птах , Гриби
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Якщо у вас немає часу на приготування і хочеться швидко приготувати страву до вечері або обіду, цей рецепт вас здорово виручить. Смачно і швидко ви зможете приготувати піджарку з грибами до будь-якого гарніру.

Опис приготування:

Якщо у вас немає часу на тривалу підготовку, по дорозі з роботи додому забігає в магазин і вибираємо продукти, які готуються швидко: куряче філе і печериці. І вдома швиденько готуємо смачну піджарку з грибами. Як приготувати піджарку з грибами, я вам розповім. Це зовсім нескладно. Отже, приступимо.

1. Нарізаємо куряче філе і гриби тонкими смужками, цибуля чистимо і нарізаємо півкільцями.

2. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом і на великому вогні обсмажуємо все інгредієнти.

3. Солимо і перчимо, додаємо сметану або вершки. Перемішуємо.

4. Зменшуємо вогонь під сковородою до мінімального, продовжуємо готувати під кришкою ще хвилин 10. Не забуваємо періодично помішувати.

От і все, блюдо готово. Подаємо з будь-яким гарніром. Смачного!

  • Куряче філе - 500 грам
  • Печериці - 150 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука (середнього розміру)
  • Вершки або сметана - 100 грам
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
Якщо у вас немає часу на тривалу підготовку, по дорозі з роботи додому забігає в магазин і вибираємо продукти, які готуються швидко: куряче філе і печериці. І вдома швиденько готуємо смачну піджарку з грибами. Як приготувати піджарку з грибами, я вам розповім. Це зовсім нескладно. Отже, приступимо.

1. Нарізаємо куряче філе і гриби тонкими смужками, цибуля чистимо і нарізаємо півкільцями.

2. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом і на великому вогні обсмажуємо все інгредієнти.

3. Солимо і перчимо, додаємо сметану або вершки. Перемішуємо.

4. Зменшуємо вогонь під сковородою до мінімального, продовжуємо готувати під кришкою ще хвилин 10. Не забуваємо періодично помішувати.

От і все, блюдо готово. Подаємо з будь-яким гарніром. Смачного!

Схожі рецепти