Рецепт Підлива з яловичиною фото

Підлива з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Угорська кухня
М'ясо, Яловичина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Підлива є для мене улюбленою стравою з дитинства, яке мама робила і в будні дні, і на свята. Для особливих випадків до неї подавався незвичайний гарнір, а рецепт використовували цей. Читайте!

Пропоную вам дізнатися про те, як приготувати підливу з яловичиною. М'яке м'ясо з соковитою текстурою підійде для подачі з картоплею і гречаною кашею. Але пробувати щось нове не забороняється. Ви можете гасити інгредієнти на плиті, але тут використовувалася мультиварка. Буде ситно і смачно!

  • Яловичина - 700 грам (м'якоть)
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Томатна паста - 1, 5 Ст. Ложки
  • Яловичий бульйон - 500 мілілітрів
підлива з яловичиною - фото крок 1
Яловичину промийте і наріжте невеликими кубиками.
підлива з яловичиною - фото крок 2
Розігрійте в чаші мультиварки масло в режимі "випічка" протягом 20 хвилин. Потім додайте в неї м'ясо. Готуйте його в режимі "жарка" 8 хвилин під кришкою.
підлива з яловичиною - фото крок 3
Потім в яловичину всипте борошно. Відразу перемішайте інгредієнти. Смажте їх ще 5 хвилин. М'ясо викладіть на тарілку.
підлива з яловичиною - фото крок 4
У мультиварку додайте олію. Обсмажте в ньому подрібнену цибулю і крупно натерту моркву. Обсмажте овочі до м'якості.
підлива з яловичиною - фото крок 5
Потім в чашу додайте томатну пасту, яловичину і сіль з перцем за смаком.
підлива з яловичиною - фото крок 6
В кінці влийте бульйон. Поставте режим "гасіння" з 1, 5 годину. Перекус готовий! Смачного!

Схожі рецепти