Підлива з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Підлива є для мене улюбленою стравою з дитинства, яке мама робила і в будні дні, і на свята. Для особливих випадків до неї подавався незвичайний гарнір, а рецепт використовували цей. Читайте!
Пропоную вам дізнатися про те, як приготувати підливу з яловичиною. М'яке м'ясо з соковитою текстурою підійде для подачі з картоплею і гречаною кашею. Але пробувати щось нове не забороняється. Ви можете гасити інгредієнти на плиті, але тут використовувалася мультиварка. Буде ситно і смачно!
- Яловичина - 700 грам (м'якоть)
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Томатна паста - 1, 5 Ст. Ложки
- Яловичий бульйон - 500 мілілітрів

Яловичину промийте і наріжте невеликими кубиками.

Розігрійте в чаші мультиварки масло в режимі "випічка" протягом 20 хвилин. Потім додайте в неї м'ясо. Готуйте його в режимі "жарка" 8 хвилин під кришкою.

Потім в яловичину всипте борошно. Відразу перемішайте інгредієнти. Смажте їх ще 5 хвилин. М'ясо викладіть на тарілку.

У мультиварку додайте олію. Обсмажте в ньому подрібнену цибулю і крупно натерту моркву. Обсмажте овочі до м'якості.

Потім в чашу додайте томатну пасту, яловичину і сіль з перцем за смаком.

В кінці влийте бульйон. Поставте режим "гасіння" з 1, 5 годину. Перекус готовий! Смачного!