Підлива до пюре
(покроковий рецепт з фото)
Щоб урізноманітнити смак всім знайомого і улюбленого блюда, я вирішив спробувати рецепт приготування підливи до пюре. За рецептом основними інгредієнтами підливи є курка і гриби.
Це найпростіший рецепт підливи до пюре. На підготовку йде від сили 4-5 хвилин, виходить дуже смачно. У готову підливу додайте свіжої подрібненої петрушки.
- Куряче філе - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Гриби - 200 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Соняшникова олія - 1 Ст. Ложка
- Вершки - 120 мілілітрів
![підлива до пюре - фото крок 1](https://kuhari.com.ua/img/podliva_k_piure-126082.webp)
Промиваємо курку в холодній воді. Нарізаємо невеликими шматочками.
![підлива до пюре - фото крок 2](https://kuhari.com.ua/img/podliva_k_piure-126083.webp)
На сковорідці обсмажуємо курку. Через пару хвилин в сковороду кидаємо цибулю. Обсмажуємо, постійно перемішуючи.
![підлива до пюре - фото крок 3](https://kuhari.com.ua/img/podliva_k_piure-126084.webp)
Моєму, чистимо і ріжемо гриби. Гриби нарізаємо пластинками, додаємо в сковороду хвилин через 20 після початку смаження курки. Додаємо вершки.
![підлива до пюре - фото крок 4](https://kuhari.com.ua/img/podliva_k_piure-126086.webp)
Солимо, додаємо приправи за смаком. Все перемішуємо, смажимо ще 10 хвилин.
![підлива до пюре - фото крок 5](https://kuhari.com.ua/img/podliva_k_piure-126087.webp)
Підлива майже готова, залишилося тільки додати кілька ложок сметани. Я додаю 3, але можна і більше. Сметану краще брати 20% жирності.