Рецепт Підлива до пюре фото

Підлива до пюре
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Куряче філе
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На сніданок
Гарячі страви

Щоб урізноманітнити смак всім знайомого і улюбленого блюда, я вирішив спробувати рецепт приготування підливи до пюре. За рецептом основними інгредієнтами підливи є курка і гриби.

Це найпростіший рецепт підливи до пюре. На підготовку йде від сили 4-5 хвилин, виходить дуже смачно. У готову підливу додайте свіжої подрібненої петрушки.

  • Куряче філе - 300 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Гриби - 200 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Соняшникова олія - 1 Ст. Ложка
  • Вершки - 120 мілілітрів
підлива до пюре - фото крок 1
Промиваємо курку в холодній воді. Нарізаємо невеликими шматочками.
підлива до пюре - фото крок 2
На сковорідці обсмажуємо курку. Через пару хвилин в сковороду кидаємо цибулю. Обсмажуємо, постійно перемішуючи.
підлива до пюре - фото крок 3
Моєму, чистимо і ріжемо гриби. Гриби нарізаємо пластинками, додаємо в сковороду хвилин через 20 після початку смаження курки. Додаємо вершки.
підлива до пюре - фото крок 4
Солимо, додаємо приправи за смаком. Все перемішуємо, смажимо ще 10 хвилин.
підлива до пюре - фото крок 5
Підлива майже готова, залишилося тільки додати кілька ложок сметани. Я додаю 3, але можна і більше. Сметану краще брати 20% жирності.

Схожі рецепти