Підлива для риби
(покроковий рецепт з фото)
Для того щоб гаряче блюдо отримало нові смакові нотки, не обов'язково міняти основний склад улюблених і звичних інгредієнтів. Досить просто додати до страви нову підливу або соус.
І я часто користуюся цією "фішкою", коли хочеться урізноманітнити щоденне меню. Наприклад, пропоную вам прочитати, як приготувати підливу для риби томатну. Вона чимось мені нагадала блюдо з дитинства, коли до білого філе рибки вливали саме її. Виходить дуже соковите гаряче.
- Морква - 2 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Вода - 500 мілілітрів
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Морква почистіть, промийте і натріть на дрібній тертці. Лук почистіть і подрібніть. Обсмажте овочі до м'якості в олії.
У мисці змішайте до отримання єдиної консистенції пасту з борошном і невеликою кількістю води. Потім влийте воду, що залишилася.
Отриману підливу влийте до моркви і цибулі. Доведіть її до кипіння. Після цього додайте рибку і тушкуйте все разом хвилин 10. Смачного! Готову рибу з гарніром залийте підливою.