Рецепт Підлива для риби фото

Підлива для риби
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Морква, Цибуля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На швидку руку
Соуси, До риби

Для того щоб гаряче блюдо отримало нові смакові нотки, не обов'язково міняти основний склад улюблених і звичних інгредієнтів. Досить просто додати до страви нову підливу або соус.

І я часто користуюся цією "фішкою", коли хочеться урізноманітнити щоденне меню. Наприклад, пропоную вам прочитати, як приготувати підливу для риби томатну. Вона чимось мені нагадала блюдо з дитинства, коли до білого філе рибки вливали саме її. Виходить дуже соковите гаряче.

  • Морква - 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 500 мілілітрів
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
підлива для риби - фото крок 1
Морква почистіть, промийте і натріть на дрібній тертці. Лук почистіть і подрібніть. Обсмажте овочі до м'якості в олії.
підлива для риби - фото крок 2
У мисці змішайте до отримання єдиної консистенції пасту з борошном і невеликою кількістю води. Потім влийте воду, що залишилася.
підлива для риби - фото крок 3
Отриману підливу влийте до моркви і цибулі. Доведіть її до кипіння. Після цього додайте рибку і тушкуйте все разом хвилин 10. Смачного! Готову рибу з гарніром залийте підливою.

Схожі рецепти