Рецепт Підлива для риби фото

Підлива для риби
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Морква , Цибуля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Соуси , До риби
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

Для того щоб гаряче блюдо отримало нові смакові нотки, не обов'язково міняти основний склад улюблених і звичних інгредієнтів. Досить просто додати до страви нову підливу або соус.

Опис приготування:

І я часто користуюся цією"фішкою" , коли хочеться урізноманітнити щоденне меню. Наприклад, пропоную вам прочитати, як приготувати підливу для риби томатну. Вона чимось мені нагадала блюдо з дитинства, коли до білого філе рибки вливали саме її. Виходить дуже соковите гаряче.

  • Морква - 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 500 мілілітрів
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
підлива для риби - фото крок 1
Морква почистіть, промийте і натріть на дрібній тертці. Лук почистіть і подрібніть. Обсмажте овочі до м'якості в олії.
підлива для риби - фото крок 2
У мисці змішайте до отримання єдиної консистенції пасту з борошном і невеликою кількістю води. Потім влийте воду, що залишилася.
підлива для риби - фото крок 3
Отриману підливу влийте до моркви і цибулі. Доведіть її до кипіння. Після цього додайте рибку і тушкуйте все разом хвилин 10. Смачного! Готову рибу з гарніром залийте підливою.

Схожі рецепти