Піца з зеленню і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Не всяка піца буває з томатним соусом, ще є піца біла, тобто з сиром. І якщо у вашому холодильнику завалявся шматочок сиру і є пучок зелені, то саме час приготувати таку піцу.
Рецепт приготування піци досить простий, він відмінно підходить, коли в холодильнику завалялися кілька шматочків сиру і є пучок зелені. Так що дотримуйтесь покрокової інструкції і готуйте з настроєм і задоволенням!
- Борошно пшеничне - 240 грам
- Вода - 165 мілілітрів
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Дріжджі свіжі - 5-7 грам (пресовані)
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Зелень петрушки - 30 грам
- Зелена цибуля - 30 грам
- Шпинат - 50 грам
- Помідори черрі - 10 штук
- Сир моцарела - 70 грам (твердий)
- Сир Адигейський - 50 грам
- Сир твердий - 50 грам
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Орегано сушений - 1 щіпка
Підготуйте інгредієнти.
У теплу воду влийте оливкову олію, додайте сіль, дріжджі.
Просійте борошно.
Замісити тісто, дайте тесту расстояться 2 годину, в процесі растойка через 40-45 хвилин зробіть дві обминання метотом "розтягування і складання" .
Поки тісто на расстойке, займіться начинкою, натріть на тертці м'який сир, наприклад, "Adıgeyskiy & Quot.
Додайте до нього тертий твердий сир.
Додайте кілька ложок сметани і розмішайте.
Подрібніть зелень петрушки.
Подрібніть зелену цибулю.
Подрібніть шпинат, кілька листочків шпинату залиште для декорування піци.
Всю зелень додайте до сирної маси.
Все добре перемішайте.
З тесту, що підійшов руками (без качалки) зробіть основу для піци, сформуйте валик.
Викладіть на тісто сирну масу і розрівняйте.
Прикрасьте листочками шпинату.
Додайте трохи яскравих фарб у вигляді половинок помідорів чері.
Моцареллу поріжте кубиками і покладіть в проміжках між шпинатом і черрі. Збризніть перед випічкою піцу трохи оливковою олією і присипте сухим орегано або базиліком.
Випікайте піцу в попередньо розігрітій духовці при температурі 200-220 градусів протягом 20-25 хвилин.
Весь цей час, поки готувалася піца, на кухні були запаморочливі аромати, так що не мучте своїх домашніх очікуванням, скоріше ріжте піцу на шматочки і угощайтесь. Смачного!