Рецепт Піца з м'ясним фаршем фото

Піца з м'ясним фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Субпродукти , Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Фуршет , Святковий обід
Випічка , Піца
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 30 хв.

Піца з м'ясним фаршем - ситна, смачна, проста в приготуванні. Вона буде готова вже через півгодини після того, як ви вирішили її зробити. Крім фаршу, додамо помідори і зелень.

Опис приготування:

Для піци з м'ясним фаршем підійде будь-який фарш або суміш з фаршу. Можна використовувати свинячий, яловичий, курячий.

Отже, як приготувати піцу з м'ясним фаршем?

1. У мисці змішайте розпушувач і просіяне (обов'язково! ) борошно. Помішуючи, введіть охолоджену кип'ячену або фільтровану воду і оливкове масло. Замісити тісто руками. Воно повинно вийти еластичним. Розкачайте тісто до товщини в 0, 5 см. Деко застеліть пергаментним папером і викладіть на нього розкачане тісто.

2. Увімкніть духовку. Температура - 190 градусів.

3. Тертий сир розподіліть по основі для піци.

4. Фарш змішайте зі спеціями для фаршу, приправити сіллю, поперчіть.

5. Помідори промийте, виріжте плодоніжки. Викладіть на піцу нарізані невеликими кубиками помідори.

7. Випікайте піцу з м'ясним фаршем протягом 15-20 хвилин.

8. Готову піцу прикрасьте свіжою подрібненою петрушкою.

Піца з м'ясним фаршем готова!

Смачного!

  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Вода - 100 мілілітрів (кип'ячена охолоджена)
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
  • Сир тертий - 5-6 Ст. Ложок
  • Фарш - 250-300 грам (свинячий, яловичий або суміш свинячого з яловичим)
  • Помідори - 1-2 штук
  • Сіль, спеції для фаршу - - За смаком
  • Петрушка - - За смаком
Для піци з м'ясним фаршем підійде будь-який фарш або суміш з фаршу. Можна використовувати свинячий, яловичий, курячий.

Отже, як приготувати піцу з м'ясним фаршем?

1. У мисці змішайте розпушувач і просіяне (обов'язково! ) борошно. Помішуючи, введіть охолоджену кип'ячену або фільтровану воду і оливкове масло. Замісити тісто руками. Воно повинно вийти еластичним. Розкачайте тісто до товщини в 0, 5 см. Деко застеліть пергаментним папером і викладіть на нього розкачане тісто.

2. Увімкніть духовку. Температура - 190 градусів.

3. Тертий сир розподіліть по основі для піци.

4. Фарш змішайте зі спеціями для фаршу, приправити сіллю, поперчіть.

5. Помідори промийте, виріжте плодоніжки. Викладіть на піцу нарізані невеликими кубиками помідори.

7. Випікайте піцу з м'ясним фаршем протягом 15-20 хвилин.

8. Готову піцу прикрасьте свіжою подрібненою петрушкою.

Піца з м'ясним фаршем готова!

Смачного!

Схожі рецепти