Піца з ковбасою без дріжджів
(покроковий рецепт з фото)
Піца з ковбасою без дріжджів буде готова через півгодини після того, як ви вибрали ковбасу з холодильника. Тісто готується просто, а випікається піца протягом 15 хвилин. Приготуйте таку піцу будинку!
В піцу з ковбасою без дріжджів можна додати будь-які інгредієнти, які "завалялися" у вас в холодильнику. У мене залишилося трохи оливок і чверть маленької баночки консервованих грибочків. Викидати Не буду, використовую. Взагалі ця піца може складатися тільки з бездріжджовий основи, сиру і ковбаси.
Отже, як приготувати піцу з ковбасою без дріжджів?
1. У мисці або прямо на столі змішайте борошно (просіяне! ) з розпушувачем. У поглиблення, пророблене в суміші влийте воду і оливкове масло, трохи солі. Замісити тісто. Тісто має бути м'яким, блискучим і еластичним.
2. Сир натріть на тертці. Якщо використовуєте моцарелу, то просто порвіть її тонкими смужками.
3. Наріжте ковбасу.
4. Болгарський перець промийте, очистіть і наріжте кільцями або півкільцями.
5. Додаткові інгредієнти (у мене - гриби і оливки) також наріжте довільно.
6. Розкачайте тісто. Товщина тесту повинна бути рівною приблизно 0, 5 см.
7. Увімкніть духовку нагріватися на 190 градусів. Деко застеліть пергаментним папером.
8. Викладіть тісто на деко. Змастіть тісто томатним пюре.
9. На основу викладіть тертий сир (жовтий і моцарелу), ковбасу, болгарський перець, інші інгредієнти. Посипте орегано.
10. Випікайте піцу з ковбасою без дріжджів близько 15 хвилин.
Піца з ковбасою без дріжджів готова!
Смачного!
- Борошно - 1, 5 склянки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Вода - 100 мілілітрів
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
- Ковбаса - 150 грам
- Сир жовтий - 100 грам
- Томатне пюре (протерті помідори) - 5-6 Ст. Ложок
- Орегано - - За смаком
- Сир Моцарелла - 100 грам (по бажанню)
- Перець болгарський - 1 штука
- Консервовані шампіньйони, оливки - - За смаком (по бажанню, не обов'язково)
Отже, як приготувати піцу з ковбасою без дріжджів?
1. У мисці або прямо на столі змішайте борошно (просіяне! ) з розпушувачем. У поглиблення, пророблене в суміші влийте воду і оливкове масло, трохи солі. Замісити тісто. Тісто має бути м'яким, блискучим і еластичним.
2. Сир натріть на тертці. Якщо використовуєте моцарелу, то просто порвіть її тонкими смужками.
3. Наріжте ковбасу.
4. Болгарський перець промийте, очистіть і наріжте кільцями або півкільцями.
5. Додаткові інгредієнти (у мене - гриби і оливки) також наріжте довільно.
6. Розкачайте тісто. Товщина тесту повинна бути рівною приблизно 0, 5 см.
7. Увімкніть духовку нагріватися на 190 градусів. Деко застеліть пергаментним папером.
8. Викладіть тісто на деко. Змастіть тісто томатним пюре.
9. На основу викладіть тертий сир (жовтий і моцарелу), ковбасу, болгарський перець, інші інгредієнти. Посипте орегано.
10. Випікайте піцу з ковбасою без дріжджів близько 15 хвилин.
Піца з ковбасою без дріжджів готова!
Смачного!