Рецепт Піца з ковбасою без дріжджів фото

Піца з ковбасою без дріжджів
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , М'ясо , Субпродукти , Сосиски
На обід , На вечерю , Фуршет , Святковий обід
Випічка , Піца
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 35 хв.

Піца з ковбасою без дріжджів буде готова через півгодини після того, як ви вибрали ковбасу з холодильника. Тісто готується просто, а випікається піца протягом 15 хвилин. Приготуйте таку піцу будинку!

Опис приготування:

В піцу з ковбасою без дріжджів можна додати будь-які інгредієнти, які"завалялися" у вас в холодильнику. У мене залишилося трохи оливок і чверть маленької баночки консервованих грибочків. Викидати Не буду, використовую. Взагалі ця піца може складатися тільки з бездріжджовий основи, сиру і ковбаси.

Отже, як приготувати піцу з ковбасою без дріжджів?

1. У мисці або прямо на столі змішайте борошно (просіяне! ) з розпушувачем. У поглиблення, пророблене в суміші влийте воду і оливкове масло, трохи солі. Замісити тісто. Тісто має бути м'яким, блискучим і еластичним.

2. Сир натріть на тертці. Якщо використовуєте моцарелу, то просто порвіть її тонкими смужками.

3. Наріжте ковбасу.

4. Болгарський перець промийте, очистіть і наріжте кільцями або півкільцями.

5. Додаткові інгредієнти (у мене - гриби і оливки) також наріжте довільно.

6. Розкачайте тісто. Товщина тесту повинна бути рівною приблизно 0, 5 см.

7. Увімкніть духовку нагріватися на 190 градусів. Деко застеліть пергаментним папером.

8. Викладіть тісто на деко. Змастіть тісто томатним пюре.

9. На основу викладіть тертий сир (жовтий і моцарелу), ковбасу, болгарський перець, інші інгредієнти. Посипте орегано.

10. Випікайте піцу з ковбасою без дріжджів близько 15 хвилин.

Піца з ковбасою без дріжджів готова!

Смачного!

  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
  • Ковбаса - 150 грам
  • Сир жовтий - 100 грам
  • Томатне пюре (протерті помідори) - 5-6 Ст. Ложок
  • Орегано - - За смаком
  • Сир Моцарелла - 100 грам (по бажанню)
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Консервовані шампіньйони, оливки - - За смаком (по бажанню, не обов'язково)
В піцу з ковбасою без дріжджів можна додати будь-які інгредієнти, які"завалялися" у вас в холодильнику. У мене залишилося трохи оливок і чверть маленької баночки консервованих грибочків. Викидати Не буду, використовую. Взагалі ця піца може складатися тільки з бездріжджовий основи, сиру і ковбаси.

Отже, як приготувати піцу з ковбасою без дріжджів?

1. У мисці або прямо на столі змішайте борошно (просіяне! ) з розпушувачем. У поглиблення, пророблене в суміші влийте воду і оливкове масло, трохи солі. Замісити тісто. Тісто має бути м'яким, блискучим і еластичним.

2. Сир натріть на тертці. Якщо використовуєте моцарелу, то просто порвіть її тонкими смужками.

3. Наріжте ковбасу.

4. Болгарський перець промийте, очистіть і наріжте кільцями або півкільцями.

5. Додаткові інгредієнти (у мене - гриби і оливки) також наріжте довільно.

6. Розкачайте тісто. Товщина тесту повинна бути рівною приблизно 0, 5 см.

7. Увімкніть духовку нагріватися на 190 градусів. Деко застеліть пергаментним папером.

8. Викладіть тісто на деко. Змастіть тісто томатним пюре.

9. На основу викладіть тертий сир (жовтий і моцарелу), ковбасу, болгарський перець, інші інгредієнти. Посипте орегано.

10. Випікайте піцу з ковбасою без дріжджів близько 15 хвилин.

Піца з ковбасою без дріжджів готова!

Смачного!

Схожі рецепти