Піца м'ясна
(покроковий рецепт з фото)
Хтось любить сирну піцу, а хтось з грибами або ананасами. Але все обожнюють м'ясну піцу. Цим рецептом, як приготувати м'ясну піцу, ви скорите будь-якого чоловіка! смачна, ситна і дуже апетитна!
Таку піцу дуже зручно готувати після свят, коли залишається безліч шматочків різноманітних м'ясних продуктів. Крім зазначених у рецепті м'ясних виробів, можна додати сосиски або куряче філе. Любителі можуть замість томатного соусу використовувати свіжі помідори і додати маслини або оливки.
- Борошно - 350-400 грам
- Сухі дріжджі - 5-10 грам
- Тепла вода - 250 мілілітрів
- Сіль - 1 щіпка
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2 зубчики
- Моцарелла - 1-1, 5 склянки
- Салямі - 8-10 скибочок
- Шинка - 1-2 скибочок
- Бекон - 2 скибочки
- Пряна ковбаса - 50 грам
- Фарш із яловичини - 0, 5 склянки
- Пармезан - 50 грам (або твердий сир)
- Томатна паста - 0, 5 склянки
- Базилік сушений - 1 щіпка
- Орегано - 1 щіпка
1
Дріжджі залийте невеликою кількістю теплої води із загальної норми і залиште на 5 хвилин.
2
Сухі інгредієнти змішайте, потім додайте оливкову олію, теплу воду і працюють дріжджі. Замісити тісто, викладіть на стіл і місите 5 хвилин. Потім поставте на півгодини в тепле місце.
3
Приготуйте соус для піци. Видавіть часник в томатну пасту, додайте сушений базилік і орегано.
4
Розкачайте тісто тонким шаром, перекладіть його на змащений оливковим маслом і присипаний борошном деко.
5
Змастіть тісто соусом, викладіть на нього шар моцарели і розподіліть підсмажений яловичий фарш.
6
Розмістіть всі види м'яса і ковбаси другим шаром на піцу, а потім посипте тертим пармезаном.
7
Випікайте піцу в духовці, розігрітій до 220-230 градусів, протягом 15-20 хвилин.