Лазанья м'ясна
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 20 хв.
Італійська кухня завжди відрізнялася ситними рецептами. Можна почерпнути багато страв, які підійдуть для сімейного щоденного меню. Наприклад, вам повинна сподобатися ця класична лазіння.
Опис приготування:
Звичайно, деякі інгредієнти зі складу можна замінити, якщо знайти саме ці не можете. Замість італійських сосисок візьміть копчену ковбасу, та й сир можна спробувати інший. Але я розповім вам, як приготувати лазанью м'ясну. Хороший фарш з неймовірно смачним соусом - запорука успіху цього приголомшливого страви.
- Фарш яловичий - 350 грам
- Італійські сосиски - 350 грам (або пепероні)
- Італійські трави - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0, 25 чайних ложки
- Орегано - 0, 25 чайних ложки
- Часник гранульований - 1 щіпка
- Чорний мелений перець - 1 щіпка
- Лист для лазаньї - 12 штук
- Сир - 450 грам
- Моцарелла - 450 грам
- Томатний соус - 1 кілограм
- Пармезан - 300 грам
На сковороді обсмажте фарш до коричневого кольору, прибираючи жир. Також підсмажте сосиски, слив зайвий жир.
Листи для лазаньї відварити в підсоленій воді по інструкції на упаковці. Перекладіть їх на паперові рушники, щоб стекла вода.
Зробіть суміш з фаршу, томатного соусу, часнику, солі, перцю, італійських трав і орегано. Викладіть частина маси першим шаром на дно жароміцної форми.
Далі шар листів (3 шт) і знову соус з фаршем.
Потім викладіть половину сиру, natёrtoy і motsarellи 1/3 подрібненого пармезану.
Потім викладіть сосиски, нарізані кружальцями. Укрийте їх листами лазаньї.
Зверху розподіліть ще чверть соусу з фаршем і залишився сир.
Dale руб mocarellu і пармезан. Залиште ще частина сиру для останнього шару.
Тепер розкладіть сосиски і закрийте їх залишилися листами лазаньї.
В кінці покладіть шар залишився соусу з фаршем, а зверху натріть сир.
Запікайте лазанью в духовці протягом 45-60 хвилин. Смачного!