Лазанья м'ясна
(покроковий рецепт з фото)
Італійська кухня завжди відрізнялася ситними рецептами. Можна почерпнути багато страв, які підійдуть для сімейного щоденного меню. Наприклад, вам повинна сподобатися ця класична лазіння.
Звичайно, деякі інгредієнти зі складу можна замінити, якщо знайти саме ці не можете. Замість італійських сосисок візьміть копчену ковбасу, та й сир можна спробувати інший. Але я розповім вам, як приготувати лазанью м'ясну. Хороший фарш з неймовірно смачним соусом - запорука успіху цього приголомшливого страви.
- Фарш яловичий - 350 грам
- Італійські сосиски - 350 грам (або пепероні)
- Італійські трави - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0, 25 чайних ложки
- Орегано - 0, 25 чайних ложки
- Часник гранульований - 1 щіпка
- Чорний мелений перець - 1 щіпка
- Лист для лазаньї - 12 штук
- Сир - 450 грам
- Моцарелла - 450 грам
- Томатний соус - 1 кілограм
- Пармезан - 300 грам
На сковороді обсмажте фарш до коричневого кольору, прибираючи жир. Також підсмажте сосиски, слив зайвий жир.
Листи для лазаньї відварити в підсоленій воді по інструкції на упаковці. Перекладіть їх на паперові рушники, щоб стекла вода.
Зробіть суміш з фаршу, томатного соусу, часнику, солі, перцю, італійських трав і орегано. Викладіть частина маси першим шаром на дно жароміцної форми.
Далі шар листів (3 шт) і знову соус з фаршем.
Потім викладіть половину сиру, natёrtoy і motsarellи 1/3 подрібненого пармезану.
Потім викладіть сосиски, нарізані кружальцями. Укрийте їх листами лазаньї.
Зверху розподіліть ще чверть соусу з фаршем і залишився сир.
Dale руб mocarellu і пармезан. Залиште ще частина сиру для останнього шару.
Тепер розкладіть сосиски і закрийте їх залишилися листами лазаньї.
В кінці покладіть шар залишився соусу з фаршем, а зверху натріть сир.
Запікайте лазанью в духовці протягом 45-60 хвилин. Смачного!