Рецепт Перець по-корейськи на зиму фото

Перець по-корейськи на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Корейська кухня
Овочі, Болгарський перець
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Заготовки, Маринування

Щоб було чим закусити взимку, пропоную вам недавно побачений мною рецепт приготування перцю по-корейськи на зиму. Закуска виходить гострої, а запах такий, що відразу прокидається апетит.

Щоб приготувати перець по-корейськи на зиму в домашніх умовах, вам знадобитися приготувати маринад, залити його в попередньо нарізані овочі і дати суміші настоятися.

  • Капуста свіжа - 700 грам
  • Болгарський перець - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Вода - 1, 5 L
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Соус соєвий - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 100 мілілітрів
  • Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Перець чилі - За смаком
перець по-корейськи на зиму - фото крок 1
Готуємо овочі. Капусту шаткуємо, моркву натираємо на тертці, часник видавлюємо, болгарський перець ріжемо на дольки і очищаємо ножем від насіння.
перець по-корейськи на зиму - фото крок 2
Тепер готуємо маринад. Для маринаду нам знадобиться 1, 5 літра води, яку ми заллємо в каструлю. Ставимо середній вогонь, додаємо в воду соєвий соус, рослинна олія, перець чилі, цукор, сіль. Все перемішуємо і чекаємо, поки вода закипить. Після цього додаємо оцет і прибираємо вогонь.
перець по-корейськи на зиму - фото крок 3
Змішуємо в мисці капусту, часник, морквину і перець. Заливаємо в миску маринад, все перемішуємо. Ми залишаємо в холодильнику на 4 годину, після чого розподіляємо по банкам.
перець по-корейськи на зиму - фото крок 4
Після того, як перець по-корейськи настоявся в холодильнику, його можна відразу ж вживати в їжу. Але краще дати йому настоятися ще кілька днів.

Схожі рецепти