Перець, фарширований шматочками м'яса
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування перцю, фаршированого шматочками м'яса, я знаю давно: раніше моя мама дуже любила готувати таке блюдо. Мені здається, що воно навіть смачніше "класики" з фаршем і рисом. Спробуйте!
Такий простий рецепт перцю, фаршированого шматочками м'яса, вже точно повинен бути у вашій кулінарній книзі! Дуже смачна страва з приємним поєднанням баклажанів, м'яса і сиру. Від традиційного варіанту перців з фаршем і рисом він відрізняється своєю витонченістю. Адже такі перці мають набагато більш багатим і цікавим смаком!
- Яловичина - 500 грам
- Перці - 6-10 штук (в залежності від розміру)
- Печериці - 300 грам
- Баклажан - 1 штука
- Сир твердий - 100 грам
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
1. Для початку подрібнити м'ясо, гриби, баклажан і цибулю з морквою якомога дрібніше. Обсмажити цю суміш зі спеціями. Коли цибуля стане прозорою, а м'ясо підрум'яниться, додамо томатну пасту і сметану. Перемішаємо, на маленькому вогні тушкуємо до готовності.
2. В самому кінці додамо тертий сир і перемішати, щоб вони рівномірно розподілилися.
3. Перці перебираємо, ретельно миємо й обсушуємо. Акуратно ножем вирізаємо серцевину з насінням. Фаршируємо нашої сумішшю зі сковороди.
4. Викладаємо на деко і запікаємо при 180 градусах в духовці 20-30 хвилин, поки перці не стануть м'якими. Подаємо гарячими. Готово!