Рецепт Перець, фарширований шматочками м'яса фото

Перець, фарширований шматочками м'яса
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо, Овочі, Яловичина, Болгарський перець
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви з начинкою

Рецепт приготування перцю, фаршированого шматочками м'яса, я знаю давно: раніше моя мама дуже любила готувати таке блюдо. Мені здається, що воно навіть смачніше "класики" з фаршем і рисом. Спробуйте!

Такий простий рецепт перцю, фаршированого шматочками м'яса, вже точно повинен бути у вашій кулінарній книзі! Дуже смачна страва з приємним поєднанням баклажанів, м'яса і сиру. Від традиційного варіанту перців з фаршем і рисом він відрізняється своєю витонченістю. Адже такі перці мають набагато більш багатим і цікавим смаком!

  • Яловичина - 500 грам
  • Перці - 6-10 штук (в залежності від розміру)
  • Печериці - 300 грам
  • Баклажан - 1 штука
  • Сир твердий - 100 грам
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
перець, фарширований шматочками м'яса - фото крок 1
1. Для початку подрібнити м'ясо, гриби, баклажан і цибулю з морквою якомога дрібніше. Обсмажити цю суміш зі спеціями. Коли цибуля стане прозорою, а м'ясо підрум'яниться, додамо томатну пасту і сметану. Перемішаємо, на маленькому вогні тушкуємо до готовності.
перець, фарширований шматочками м'яса - фото крок 2
2. В самому кінці додамо тертий сир і перемішати, щоб вони рівномірно розподілилися.
перець, фарширований шматочками м'яса - фото крок 3
3. Перці перебираємо, ретельно миємо й обсушуємо. Акуратно ножем вирізаємо серцевину з насінням. Фаршируємо нашої сумішшю зі сковороди.
перець, фарширований шматочками м'яса - фото крок 4
4. Викладаємо на деко і запікаємо при 180 градусах в духовці 20-30 хвилин, поки перці не стануть м'якими. Подаємо гарячими. Готово!

Схожі рецепти