Рецепт Пенне з куркою і грибами фото

Пенне з куркою і грибами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Птах , Курка , Куряче філе , Макарони , Гриби , Печериці
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пенне з куркою і грибами - чудове блюдо, родом з італійської національної кухні. Паста пенне володіє особливим шармом і неймовірно привабливо і апетитно виглядає на столі. Рекомендую!

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування пенне з куркою і грибами. На сковороді обсмажуємо цибулю, додаємо гриби, куряче філе, вершки і спеції. Млоїмо на повільному вогні, а в кінці додаємо тертий сир і базилік. Паралельно відваріть пасту до готовності. Перед подачею на стіл прикрасьте блюдо свіжою зеленню. Хай щастить!

  • Паста пенне - За смаком
  • Куряче філе - 250 грам
  • Печериці - 250 грам
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Сир твердий - 100 грам
  • Масло оливкове - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
  • Базилік сушений - За смаком
  • Зелень - За смаком
пенне з куркою і грибами - фото крок 1
Подрібнюємо цибулю.
пенне з куркою і грибами - фото крок 2
Розігріваємо в сковороді оливкове масло і обсмажуємо цибулю до прозорого кольору.
пенне з куркою і грибами - фото крок 3
Нарізаємо кубиками печериці.
пенне з куркою і грибами - фото крок 4
Додаємо гриби до цибулі.
пенне з куркою і грибами - фото крок 5
Вливаємо на сковороду вершки і додаємо порізане куряче філе.
пенне з куркою і грибами - фото крок 6
Солимо і перчимо до смаку. Млоїмо блюдо на повільному вогні.
пенне з куркою і грибами - фото крок 7
Через 5 хвилин додаємо тертий сир, перемішуємо і кладемо сушений базилік.
пенне з куркою і грибами - фото крок 8
Пасту пенне відваріть до готовності в киплячій, підсоленій воді.
пенне з куркою і грибами - фото крок 9
Викладаємо на тарілку варену пасту і поливаємо її вершковим соусом з куркою і грибами. Прикрашаємо блюдо свіжою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти