Пенне з куркою і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Пенне з куркою і грибами - чудове блюдо, родом з італійської національної кухні. Паста пенне володіє особливим шармом і неймовірно привабливо і апетитно виглядає на столі. Рекомендую!
Перед вами - простий рецепт приготування пенне з куркою і грибами. На сковороді обсмажуємо цибулю, додаємо гриби, куряче філе, вершки і спеції. Млоїмо на повільному вогні, а в кінці додаємо тертий сир і базилік. Паралельно відваріть пасту до готовності. Перед подачею на стіл прикрасьте блюдо свіжою зеленню. Хай щастить!
- Паста пенне - За смаком
- Куряче філе - 250 грам
- Печериці - 250 грам
- Вершки - 200 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сир твердий - 100 грам
- Масло оливкове - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
- Базилік сушений - За смаком
- Зелень - За смаком
Подрібнюємо цибулю.
Розігріваємо в сковороді оливкове масло і обсмажуємо цибулю до прозорого кольору.
Нарізаємо кубиками печериці.
Додаємо гриби до цибулі.
Вливаємо на сковороду вершки і додаємо порізане куряче філе.
Солимо і перчимо до смаку. Млоїмо блюдо на повільному вогні.
Через 5 хвилин додаємо тертий сир, перемішуємо і кладемо сушений базилік.
Пасту пенне відваріть до готовності в киплячій, підсоленій воді.
Викладаємо на тарілку варену пасту і поливаємо її вершковим соусом з куркою і грибами. Прикрашаємо блюдо свіжою зеленню. Смачного!