Пекінський салат
(покроковий рецепт з фото)
Такий салат з легким ароматом часнику відмінно втаязикє голод, прекрасно підходить як для перекусу протягом спекотного дня, так і для вечері. Салат легко і досить швидко готується. Вам сподобається!
Ароматний, в міру гострий, соковитий і ситний салат з пекінської капусти відмінно підходить для швидкого перекусу або навіть замінить собою повноцінний вечерю. Готується він дуже легко і досить швидко, а спробувавши цей салат раз, ви будете готувати його досить часто. Зацікавилися? Значить вам нічого не залишається, як приготувати пекінський салат і оцінити його смак.
- Пекінська капуста - 250-300 грам
- Ковбаса напівкопчена - 100 грам
- Яйце - 1-2 штук
- Огірок свіжий - 1-2 штук
- Морква - 100 грам (свіжа або корейська)
- Часник - 1 зубчик
- Кунжутну олію - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 2 щіпки (за смаком)
- Перець чорний мелений - 2 щіпки (за смаком)
- Вода - 1 Ст. Ложка
- Борошно пшеничне - 0, 5 Ст. Ложки
Збиваємо яйце з водою і борошном. Додамо по дрібці солі і меленого перцю.
І випікаємо омлетний млинець.
Остужаем його і нарізаємо соломкою.
Шаткуємо пекінську капусту соломкою. Злегка Примніть з дрібкою солі.
Свіжі огірки нарізаємо соломкою.
Ковбасу або шинку теж наріжемо соломкою. Можна її злегка обсмажити.
У салаті можна використовувати готову корейську моркву, а можна нарізати свіжу соломкою. Приправляємо за смаком сіллю, перцем і часником.
Для приготування заправки використовуємо рослинне і кунжутне масло, лимонний сік і соєвий соус.
Ретельно перемішуємо всі інгредієнти - і отримуємо смачну заправку для салату. Можна додати гострого червоного перцю і трошки цукру.
Викладаємо всі інгредієнти, перемішуємо їх і поливаємо заправкою. Ще раз перемішати.
Смачного!