Рецепт Пекінський салат фото

Пекінський салат
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Фрукти , Капуста , Ковбаса , Пекінська капуста
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Такий салат з легким ароматом часнику відмінно втаязикє голод, прекрасно підходить як для перекусу протягом спекотного дня, так і для вечері. Салат легко і досить швидко готується. Вам сподобається!

Опис приготування:

Ароматний, в міру гострий, соковитий і ситний салат з пекінської капусти відмінно підходить для швидкого перекусу або навіть замінить собою повноцінний вечерю. Готується він дуже легко і досить швидко, а спробувавши цей салат раз, ви будете готувати його досить часто. Зацікавилися? Значить вам нічого не залишається, як приготувати пекінський салат і оцінити його смак.

  • Пекінська капуста - 250-300 грам
  • Ковбаса напівкопчена - 100 грам
  • Яйце - 1-2 штук
  • Огірок свіжий - 1-2 штук
  • Морква - 100 грам (свіжа або корейська)
  • Часник - 1 зубчик
  • Кунжутну олію - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 2 щіпки (за смаком)
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки (за смаком)
  • Вода - 1 Ст. Ложка
  • Борошно пшеничне - 0, 5 Ст. Ложки
пекінський салат - фото крок 1
Збиваємо яйце з водою і борошном. Додамо по дрібці солі і меленого перцю.
пекінський салат - фото крок 2
І випікаємо омлетний млинець.
пекінський салат - фото крок 3
Остужаем його і нарізаємо соломкою.
пекінський салат - фото крок 4
Шаткуємо пекінську капусту соломкою. Злегка Примніть з дрібкою солі.
пекінський салат - фото крок 5
Свіжі огірки нарізаємо соломкою.
пекінський салат - фото крок 6
Ковбасу або шинку теж наріжемо соломкою. Можна її злегка обсмажити.
пекінський салат - фото крок 7
У салаті можна використовувати готову корейську моркву, а можна нарізати свіжу соломкою. Приправляємо за смаком сіллю, перцем і часником.
пекінський салат - фото крок 8
Для приготування заправки використовуємо рослинне і кунжутне масло, лимонний сік і соєвий соус.
пекінський салат - фото крок 9
Ретельно перемішуємо всі інгредієнти - і отримуємо смачну заправку для салату. Можна додати гострого червоного перцю і трошки цукру.
пекінський салат - фото крок 10
Викладаємо всі інгредієнти, перемішуємо їх і поливаємо заправкою. Ще раз перемішати.
пекінський салат - фото крок 11
Смачного!

Схожі рецепти